Смањен број саобраћајних незгода

02.10.2020. 14:34
0
ИЗВОР: СРНА

На подручју које покрива Центар јавне безбједности Источно Сарајево за осам мјесеци регистроване су 433 саобраћајне незоде, што је за 58 незгода мање него у истом периоду претходне године, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Весна Стокановић.

Стокановићева је нагаласила да су се догодиле четири незгоде са смртно страдалим лицима, а у упоредном периоду регистроване су три.

Она је истакла да је регистровано 25 саобраћајних незгода са теже повријеђеним лицима, а у упоредном периоду 34, са лакше повријеђеним лицима 58, што је за 10 мање у односу на исти период претходне године и са материјалном штетом 346, а у упоредном периоду 386.

- Највећи број саобраћајних незгода догодио се због брзине неприлагођене условима на путу, одстојања, првенства пролаза - рекла је Стокановићева и додала да се саобраћајне незгоде најчешће дешавају на дионицама магистралних путева Лапишница-Љубогошта и Љубогошта-Подроманија.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Крађа у Палама Крађа у Палама
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    10h 24m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    9h 40m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    6h 56m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    5h 18m
    0
  • Данас Марковдан
    14h 6m
    0