Sokočanin uhapšen zbog droge

18.06.2024. 11:28
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Sokolac operativnim radom na terenu došli su do saznanja da lice inicijala S.P. iz Sokoca posjeduje opojnu drogu.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, juče je izvršen pretres kuće, pomoćnih objekata i teretnog motornog vozila koje koristi pomenuto lice, naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Tom prilikom je pronađena suva zeljasta materija koja asocira na opojnu drogu marihuana, kao i vaga za precizno mjerenje.

Lice S.P. lišeno je slobode i u toku je dokumentovanje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, nakon čega će, protiv istog, tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Najmlađi Sokočani u biciklističkoj vožnji Najmlađi Sokočani u biciklističkoj vožnji
Za sve ljubitelje prirode i biciklizma 29. juna u Sokocu brdska vožnja Za sve ljubitelje prirode i biciklizma 29. juna u Sokocu brdska vožnja
PU Istočno Sarajevo: Za šest mjeseci 270 slučajeva zloupotrebe narkotika (FOTO) PU Istočno Sarajevo: Za šest mjeseci 270 slučajeva zloupotrebe narkotika (FOTO)
Najčitanije
  • Tatjana je pala sa litice u ambis, a dvije i po godine kasnije udala se za svog spasioca
    23h 12m
    0
  • Šesnaesto čeka prababino krilo...
    22h 23m
    0
  • Nevrijeme u Srpskoj, padao i grad (VIDEO)
    1h 42m
    0
  • Piksi više neće biti selektor?!
    2h 1m
    0
  • PU Istočno Sarajevo: Za šest mjeseci 270 slučajeva zloupotrebe narkotika (FOTO)
    5h 33m
    0