Sokolac: Novogodišnji bazar 26. decembra na platou kod fontane

10.12.2020. 19:19
0
IZVOR: opstinasokolac.net

Novogodišnji bazar održaće se 26. decembra tekuće godine na platou kod gradske fontane sa početkom u 11 časova, a inicijator manifestacije, na kojoj će biti izloženi proizvodi mladih i kreativnih osoba, je Omladinska organizacija „Sokolac“.

- Cilj Novogodišnjeg bazara je da predstavi talentovane mlade ljude iz naše opštine i njihove radove koji će se naći u ponudi za kupovinu. Osim ukrasa za jelku, nakita, dekoracija za zid i drugih predmeta, za najmlađe pripremamo oslikavanje lica, medenjake, ukusne krofne i još mnogo iznenađenja. Želimo istaći da će na bazaru učestvovati mališani i njihove vaspitačice iz Ustanove ua predškolsko vaspitanje i obrazovanje sa svojim radovima - kažu u OO „Sokolac“.

U sklopu Novogodišnjeg bazara organizovana je i nagradna igra za djecu uzrasta od pet do 15 godina.

- Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da mališani nacrtaju jedan novogodišnji rad kojeg će, u koverti, na dan bazara ubaciti u kutiju. Istog dana biće izvučena dva crteža koja će osvojiti porodično fotografisanje koje daruje Bojan D. Tošić - dodaju iz Omladinske organizacije.

Predstavljanje radova na bazaru imaće talentovane djevojke Dejana Mačar i Ivana Đurović koje kažu da im je drago što će učestvovati na manifestaciji na kojoj će imati priliku da se druže sa djecom ali i da pokažu svoj trud i umijeće pred sugrađanima.

- Projekat OO „Sokolac“, pod nazivom „Novogodišnji bazar“, odlična je prilika za sve kreativne ljude koji žele da predstave svoj rad, nešto zarade, nauče ili jednostavno da se zabave i druže sa osobama koje rade iste ili slične stvari - riječi su učesnice Nikoline Vučetić.

Održavanje bazara sprovešće se uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac Održan Forum za bezbjednost opštine Sokolac
Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“ Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“
Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška
Najčitanije
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    9h 49m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    9h 55m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    9h 53m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    8h 44m
    0
  • Zatvorena likovna kolonija mladih talenata
    23h 11m
    0