Sokolac: Sutra počinju sa radom ugostiteljski objekti, javni prevoz...

10.05.2020. 18:36
0
IZVOR: SRNA

Na Sokocu sutra počinju da rade ugostiteljski objekti, Autobuska stanica "Autoherc", teretane i fitnes centri, poslije prekida od 55 dana zbog virusa korona, ali uz poštovanje mjera Republičkog štaba za vanredne situacije.

Rad ugostiteljskih objekata - restorana, kafića i roštiljnica ograničen je na vrijeme od 7.00 do 21.30 časova, uz poštovanje mjera predviđenih za rad u zatvorenom prostoru i na otvorenom.

Prema naredbi Opštinskog štaba za vanredne situacije, javni i međugradski prevoz će se odvijati sa popunjenošću do 50 odsto od punog kapaciteta vozila.

Ustanova za predškolsko vaspitanje i obrazovanje može početi da radi od 18. maja, nakon što se izvrši čišćenje i dezinfekcija kompletnog prostora, površina i opreme.

Kod dolaska djece u vrtić vaspitači će svakodnevno vršiti jutarnju trijažu djece u vezi sa respiratornim simptomima bolesti i mjeriti im temperaturu.

Komentari 0
Povezane vijesti
U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi
Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    14h 20m
    0
  • Obilježene 142 godine od Uloškog ustanka
    13h 54m
    0
  • Najavljeno poskupljenje goriva na benzinskim pumpama u BiH
    13h 0m
    4
  • Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica
    6h 22m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    15h 21m
    0