Sokolac: U hotelu „Zlatni bor“ otvoren spa-centar

09.12.2019. 20:55
0
IZVOR: Srna

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković otvorio je večeras novi spa-centar u hotelu "Zlatni bor" na Sokocu, vrijednosti 150.000 KM, čime su stečeni uslovi za dobijanje četiri zvjezdice za ovaj ugostiteljski objekat.

Vuković je izrazio zadovoljstvo što turizam, ugostiteljstvo i hotelijerstvo dolaze na mjesto koje im i pripadaju na Sarajevsko-romanijskoj regiji i u gradu Istočno Sarajevo, dodajući da ovakve aktivnosti zaslužuje pohvale svih nivoa vlasti.

Prema njegovim riječima, za Istočno Sarajevo i cijelu regiju turizam je glavna privredna grana razvoja za naredni period i u tom pogledu sve što predstavlja napredak i obogaćuje ponudu zaslužuje podršku i pohvale.

Jedan od suvlasnika hotela "Zlatni bor" Milan Jolović rekao je novinarima da je otvaranjem spa-centra kompletirana ponuda i da su stečeni uslovi za kategorijzaciju i dobijanje četiri zvjezdice za ovaj ugostiteljski objekat.

On je naglasio da će sa ovom sadržajem hotel postati još primamljiviji za goste, čime se ostaruje cilj investitora da razvijaju sportsko-rekreativni, tranzitni i lovni turizam na Sarajevsko-romanijskoj regiji.

Prema njegovim riječima, Spa-centar u "Zlatnom boru" počeće da radi već od predstojećeg vikenda.

Jolović je istakao da će hotel "Zlatni bor" biti jedan od najatraktivnijih objekata na Sarajevsko-romanijskoj regiji, čemu u prilog ide činjenica da je od otvaranja početkom jula privukao veliki broj turista, uglavnom u tranzitu, iz BiH i inostranstva.

"Težište ćemo dati na razvoj sportsko-rekreativnog turizma i privlačenje sportista iz šireg regiona da dolaze na visinske pripeme na ovom području", najavio je Jolović.

Prema njegovim riječima, u sastavu spa-centra je savremena teretana, bazen sa masažerima i saunom, a slana soba će najvjerovatnije biti otvorena na proljeće.

Jolović je najavio dogradnju novih sadržaja u ovom hotelu na proljeće, među kojima će biti i igraonica za djecu.

On je dodao da će spa-centar imati i zdravstvene sadržaje.

Jolović je naveo da je izgradnja hotela "Zlatni bor" investitore koštala više od 1.400.000 KM, a u spa-centar uloženo je oko 150.000 KM.

Hotel "Zlatni bor" otvoren je početkom jula i sada zapošljava oko 20 radnika.

Raspolaže sa 13 soba i 28 kreveta za goste. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Najčitanije
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    12h 55m
    0
  • Radno vrijeme za predstojeće republičke praznike u Istočnoj Ilidži
    14h 10m
    0
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    20h 1m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    18h 28m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    20h 20m
    0