Srednjoškolci posjetili dječicu na Odjeljenju pedijatrije

21.10.2022. 15:43
0
IZVOR: katera.news
Povodom obilježavanja Dječije nedjelje, učenici Prvog četiri u Srednjoj školi "28. juni", sa odjeljenskim starješinom profesoricom Tanjom Nišić, posjetili su Odjeljenje pedijatrije u JZU Bolnici"Srbija".
 
Iz ove škole su naveli da je cilj učenika, koji se obrazuju za zanimanje tehničar računarstva i programiranja i njihove razrednice, bio da dječici koja se trenutno nalaze na ovom odjeljenju malim poklonom vrate osmijeh na lice i da im daju do znanja da su oni naši mali heroji, saopšteno je iz ove škole.
Slika

- Vjerujemo da će vam, uz pomoć našeg skromnog poklona, vrijeme provedeno u u ovoj ustanovi prolaziti brže, da ćete se brzo oporaviti i da će se uskoro naši mali fudbaleri vratiti na stadione, a najslađe princeze igranju sa svojim lutkicama - poručili su iz Srednje škole "28. juni".

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. juni“ (FOTO) Povjerenje, brižnost i ljubav za dobrobit djeteta – poruka poslata sa predavanja u SŠ „28. ju...
Prekinuta "Gimnazijada": Učenik pretukao profesora Prekinuta "Gimnazijada": Učenik pretukao profesora
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    10h 39m
    8
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    23h 49m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    8h 41m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    22h 40m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    7h 34m
    0