Srpski košarkaš u kritičnom stanju nakon moždanog udara

16.11.2021. 19:20
0
IZVOR: srpskainfo.com

Atinski AEK se oglasio pošto su osvanule informacije kako je srpski košarkaš Stevan Jelovac imao moždani udar.

U nedjelju je Jelovcu pozlilo na individualnom treningu kada je hospitalizovan.

Grci su otkrili više detalja o stanju povremenog reprezentativca Srbije, međuostalom i da je “pretrpeo jak moždani udar”.

– KK AEK u punoj odgovornosti informiše javnost o zdravstvenom stanju Stevana Jelovca. Naš košarkaš je pretrpio jak moždani udar. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje kritično, stoji na početku saopštenja i dodaje se:

– AEK izražava iskrenu zahvalnost zbog interesovanja javnosti za Stevanovo zdravstveno stanje. Molimo vas, ipak, da vaše novinske izveštaje dajete s dozom diskretnosti i koristite stručnu terminologiju, kako ne bi u javnosti kružile pogrešne informacije. One bi dodatno zakomplikovale situaciju. AEK zahvaljuje iz dubine duše svim prijateljima kluba i svima koji su odmah pritekli u pomoć našem sportisti, kao i na svim porukama podrške na društvenim mrežama. U ovim teškim satima, šaljemo veliku podršku Stevanu i njegovoj porodici – dodaje se u saopštenju.

Stevan Jelovac je u AEK stigao ljetos posle iskustva u Japanu. U karijeri je nastupao za Megu, Crvenu zvezdu, Antaliju, Kazertu, Ritas, Saragosu, Nižnji, Bamberg, Gazijantep i Neo Feniks, pre nego što je došao u AEK.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srbija i Albanija žele zajedničku organizaciju Evropskog prvenstva u fudbalu! Srbija i Albanija žele zajedničku organizaciju Evropskog prvenstva u fudbalu!
NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Najčitanije
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    21h 14m
    7
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    4h 19m
    2
  • Neven Tuševljak u humanitarnoj trci na stazi Svetog Vasilija
    23h 20m
    1
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    8h 7m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    5h 0m
    0