Stanivuković: Cilj nam je da budemo najjača politička organizacija

05.09.2019. 19:48
0
IZVOR: Srna

Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković izjavio je da je strateški cilj ovog odbora da PDP naredne godine bude najjača politička organizacija, kao i da opozicioni front svih nezadovoljnih ljudi bude maksimalno jak.

– Uvjeren sam da opozicija 2020. neće biti samo PDP i SDS. Taj front biće širi, jači, a biće još mnogo organizacija i političkih subjekata. Mislim da će opozicija zajedno sa PDP u širem frontu imati kapacitete da donese Banjalučanima novu i jaču Banjaluku – rekao je Stanivuković novinarima u Banjaluci prije sjednice Gradskog odbora.

On je dodao da će Gradski odbor na današnjoj sjednici donijeti više strateški važnih odluka, među kojima je proširenje Predsjedništva sa 17 na 25 članova i Gradskog odbora sa 111 na 221 člana zbog sve veće podrške građana i jer moraju širiti kapacitete zbog sve veće potrebe na terenu.

– Da bismo adekvatno odgovorili svim izazovima koje imamo u Banjaluci potrebno je da našu infrastrukturu rasporedimo na području cijelog grada – rekao je Stanivuković.

Prema njegovim riječima, Gradski odbor će aktivno nastaviti izradu programa “Za novu Banjaluku”, o čemu će razgovarati s koalicionim partnerima, ali i sa pojedincima, aktivistima na području grada i nevladinim organizacijama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona
Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u BiH Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u...
Dragan Lukač osuđen na zatvorsku kaznu zbog šamara Drašku Stanivukoviću Dragan Lukač osuđen na zatvorsku kaznu zbog šamara Drašku Stanivukoviću
Najčitanije
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    22h 20m
    6
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    4h 21m
    0
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    1h 35m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    7h 1m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    3h 54m
    1