Станивуковић: Циљ нам је да будемо најјача политичка организација

05.09.2019. 19:48
0
ИЗВОР: Срна

Предсједник Градског одбора ПДП Бањалука Драшко Станивуковић изјавио је да је стратешки циљ овог одбора да ПДП наредне године буде најјача политичка организација, као и да опозициони фронт свих незадовољних људи буде максимално јак.

– Увјерен сам да опозиција 2020. неће бити само ПДП и СДС. Тај фронт биће шири, јачи, а биће још много организација и политичких субјеката. Мислим да ће опозиција заједно са ПДП у ширем фронту имати капацитете да донесе Бањалучанима нову и јачу Бањалуку – рекао је Станивуковић новинарима у Бањалуци прије сједнице Градског одбора.

Он је додао да ће Градски одбор на данашњој сједници донијети више стратешки важних одлука, међу којима је проширење Предсједништва са 17 на 25 чланова и Градског одбора са 111 на 221 члана због све веће подршке грађана и јер морају ширити капацитете због све веће потребе на терену.

– Да бисмо адекватно одговорили свим изазовима које имамо у Бањалуци потребно је да нашу инфраструктуру распоредимо на подручју цијелог града – рекао је Станивуковић.

Према његовим ријечима, Градски одбор ће активно наставити израду програма “За нову Бањалуку”, о чему ће разговарати с коалиционим партнерима, али и са појединцима, активистима на подручју града и невладиним организацијама.

Коментари 0
Повезане вијести
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у БиХ Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у...
Драган Лукач осуђен на затворску казну због шамара Драшку Станивуковићу Драган Лукач осуђен на затворску казну због шамара Драшку Станивуковићу
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 22m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 21m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 48m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    8h 40m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    9h 38m
    1