Stanje bezbjednosti na području opštine Trnovo zadovoljavajuće

26.08.2021. 13:46
0
IZVOR: Katera

Rukovodstvo opštine Trnovo, predstavnici PU Istočno Sarajevo i osnovne škole danas su održali sjednicu Foruma za bezbjednost u ovoj opštini, saopšteno je za portal Katera iz Opštine.

Akteri sastanka su na ovoj sjednici razgovarali o početku nove školske godine i spremnosti direktora i nastavnog osoblja na izazove koji ih očekuju u školskoj 2021/22. godini.

- Podaci o epidemiološkoj situaciji su zadovoljavajući, zaraženih nemamo, a što se tiče procesa imunizacije, sve se odvija po planu. Prema podacima, do sada je vakcinisano oko 50 odsto stanovnika Trnova, s tim da se taj podatak ne uključuje vakcinisane van Republike Srpske - navodi se u saopštenju Opštinske uprave Trnovo za portal Katera.

Na sastanku je ocijenjeno da je bezbjednosna situacija dobra, te je pohvaljen rad Policijske stanice Trnovo, koja je do sada radila korektno i predano, naročito prema školskoj djeci.

Saopšteno je da će se korektan rad PS Trnovo nastaviti i u narednoj školskoj godini, kako bi bezbjednost učenika bila na zadovoljavajućem nivou.

Komentari 0
Povezane vijesti
Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen
PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9h 30m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    9h 35m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    10h 27m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    22h 57m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    10h 41m
    0