Стање безбједности на подручју општине Трново задовољавајуће

26.08.2021. 13:46
0
ИЗВОР: Катера

Руководство општине Трново, представници ПУ Источно Сарајево и основне школе данас су одржали сједницу Форума за безбједност у овој општини, саопштено је за портал Катера из Општине.

Актери састанка су на овој сједници разговарали о почетку нове школске године и спремности директора и наставног особља на изазове који их очекују у школској 2021/22. години.

- Подаци о епидемиолошкој ситуацији су задовољавајући, заражених немамо, а што се тиче процеса имунизације, све се одвија по плану. Према подацима, до сада је вакцинисано око 50 одсто становника Трнова, с тим да се тај податак не укључује вакцинисане ван Републике Српске - наводи се у саопштењу Општинске управе Трново за портал Катера.

На састанку је оцијењено да је безбједносна ситуација добра, те је похваљен рад Полицијске станице Трново, која је до сада радила коректно и предано, нарочито према школској дјеци.

Саопштено је да ће се коректан рад ПС Трново наставити и у наредној школској години, како би безбједност ученика била на задовољавајућем нивоу.

Коментари 0
Повезане вијести
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију Трново: До 8. маја пријаве за бањску рехабилитацију
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    14h 21m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    4h 17m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    16h 8m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    11h 48m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    15h 8m
    0