Stanje opšte bezbjednosti u Istočnoj Ilidži na zadovoljavajućem nivou

27.06.2021. 10:19
0
IZVOR: istocnailidza.net

U kabinetu načelnika opštine Istočna Ilidža održan je redovni sastanak rukovodstva opštine Istočna Ilidža sa predstavnicima Policijske Uprave Istočno Sarajevo.

Sastanku su prisustvovali  načelnik opštine Istočna Ilidža, Marinko Božović, predsjednik Skupštine opštine Rade Ćosović i zamjenik načelnika Zoran Avram, a ispred Policijske Uprave je bio prisutan Načelnik PU Istočno Sarajevo, Branimir Šehovac i zamjenik načelnika PU Igor Kušić.

Konstatovano je da je u proteklom vremenskom periodu realizovano nekoliko bitnijih projekata za bezbjednost u Istočnoj Ilidži, a jedan od najvažnijih je i realizacija projekta Policijske stanice Istočna Ilidža.

U saradnji sa gradom Istočno Sarajevo realizovan je projekat video nadzora u u koji je bila uključena i opština Istočna Ilidža.

Načelnici  Božović i Šehovac su se složili da je projekat potrebno dodatno proširiti postavljanjem nadzornih kamera na šetalište dr Miodrag Lazić, kao i na raskrsnicu ulica Miloša Obilića i 4. avgusta kako bi se dodatno obezbijedile pristupne saobraćajnice prema državnom zatvoru.

Načelnik Šehovac je upoznao predstavnike Opštine da će u narednom vremenskom periodu biti postavljen stacionarni radar  u ulici Kasindolskog bataljona prema JU Bolnica „Srbija“.

Generalni zaključak je da je u ovoj lokalnoj zajednici stanje opšte bezbjednosti, bezbjednosti saobraćaja i kriminaliteta na zadovoljavajućem nivou.

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital! Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“ Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    13h 17m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    23h 35m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    11h 50m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    23h 41m
    0
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    47m
    0