Стање опште безбједности у Источној Илиџи на задовољавајућем нивоу

27.06.2021. 10:19
0
ИЗВОР: istocnailidza.net

У кабинету начелника општине Источна Илиџа одржан је редовни састанак руководства општине Источна Илиџа са представницима Полицијске Управе Источно Сарајево.

Састанку су присуствовали  начелник општине Источна Илиџа, Маринко Божовић, предсједник Скупштине општине Раде Ћосовић и замјеник начелника Зоран Аврам, а испред Полицијске Управе је био присутан Начелник ПУ Источно Сарајево, Бранимир Шеховац и замјеник начелника ПУ Игор Кушић.

Констатовано је да је у протеклом временском периоду реализовано неколико битнијих пројеката за безбједност у Источној Илиџи, а један од најважнијих је и реализација пројекта Полицијске станице Источна Илиџа.

У сарадњи са градом Источно Сарајево реализован је пројекат видео надзора у у који је била укључена и општина Источна Илиџа.

Начелници  Божовић и Шеховац су се сложили да је пројекат потребно додатно проширити постављањем надзорних камера на шеталиште др Миодраг Лазић, као и на раскрсницу улица Милоша Обилића и 4. августа како би се додатно обезбиједиле приступне саобраћајнице према државном затвору.

Начелник Шеховац је упознао представнике Општине да ће у наредном временском периоду бити постављен стационарни радар  у улици Касиндолског батаљона према ЈУ Болница „Србија“.

Генерални закључак је да је у овој локалној заједници стање опште безбједности, безбједности саобраћаја и криминалитета на задовољавајућем нивоу.

Коментари 0
Повезане вијести
Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика Одржан историјски час на Новом Зејтинлику за готово 250 ученика
Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО) Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    16h 24m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    15h 40m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    12h 56m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    11h 18m
    0
  • Данас Марковдан
    20h 6m
    0