Starica pretučena u Vozući upućena na pregled u Zenicu

07.12.2023. 13:56
2
IZVOR: srna.rs

Srpska povratnica Ljeposava Petković /77/, koja je sinoć pretučena u porodičnoj kući u Stošnici kod Vozuće, upućena je na ljekarski pregled u Kantonalnu bolnicu u Zenici zbog podliva na glavi kao posljedice udarca.

Petkovićeva je rekla Srni da je usljed udarca ugruvana, da ima podliv na glavi i da joj je polomljena zubna proteza.

- Generalno sam dobro kako je moglo biti. Čekam u bolnici da me doktor pregleda - rekla je Petkovićeva, koju je u Kantonalnu bolnicu u Zenici dovezao predsjednik Udruženja povratak u Vozuću Bogoljub Stanković.

Stanković je rekao Srni da je ljekar porodične medicine, nakon pregleda, uputio Petkovićevu u Zenicu na rendgensko snimanje glave s obzirom na vidljiv podliv kao posljedicu udarca.

Stanković je naveo da je Petkovićevu odvezao u bolnicu u Zenici s obzirom na to da im je u Zavidovićima rečeno da nemaju raspoloživo sanitetsko vozilo.

On je podsjetio da je srpskoj starici prva pomoć sinoć ukazana u Hitnoj službi u Vozući, gdje ju je dovezla policija nakon što im je prijavljen napad.

Petkovićeva je pretučena oko 2.00 časa u porodičnoj kući nakon što su joj dva lica sjekirom provalila u kuću i prijetila da će je ubiti.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Realista 08.12.2023. 12:14
    Krle,
    Kad su skoro pretučeni i opljačkani povratnici bošnjaci u Dobrunu nisi se oglašavao?
  • Generic placeholder image
    Krle 07.12.2023. 20:37
    Opasan neki gazija i pljačkaš, napasti staricu od 77 godinau njenoj vlastitoj kući je za svaku osudu. I još ovi iz policije ZE_DO kantona ko papagaji ponavljaju i referišu da to nije napad na nacionalnoj osnovi?? Lažu ko kerovi. Ono malo povratnika, uglavnom staraca i starica terorišu, tuku na njihvoim ognjištima i tako ih tjeraju da napuste svoje domove i imanja. Da je kojim slučajem to se desilo u Republici Srpskoj i da je napadnut Bošnjak, digla bi se halabuka u Federaciji BIH. Ovako nema osude ni komentara na ovo zlodjelo počinjeno nad nemoćnom starom ženom.
Povezane vijesti
Vaskrsi vaskrsle srpske vojske Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu? Šehovac: Zašto se ne izglasava rezolucija o genocidu nad Srbima u Sarajevu?
Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
Najčitanije
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    19h 49m
    0
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    15h 46m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    21h 53m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    19h 7m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    18h 5m
    0