Старица претучена у Возући упућена на преглед у Зеницу

07.12.2023. 13:56
2
ИЗВОР: srna.rs

Српска повратница Љепосава Петковић /77/, која је синоћ претучена у породичној кући у Стошници код Возуће, упућена је на љекарски преглед у Кантоналну болницу у Зеници због подлива на глави као посљедице ударца.

Петковићева је рекла Срни да је усљед ударца угрувана, да има подлив на глави и да јој је поломљена зубна протеза.

- Генерално сам добро како је могло бити. Чекам у болници да ме доктор прегледа - рекла је Петковићева, коју је у Кантоналну болницу у Зеници довезао предсједник Удружења повратак у Возућу Богољуб Станковић.

Станковић је рекао Срни да је љекар породичне медицине, након прегледа, упутио Петковићеву у Зеницу на рендгенско снимање главе с обзиром на видљив подлив као посљедицу ударца.

Станковић је навео да је Петковићеву одвезао у болницу у Зеници с обзиром на то да им је у Завидовићима речено да немају расположиво санитетско возило.

Он је подсјетио да је српској старици прва помоћ синоћ указана у Хитној служби у Возући, гдје ју је довезла полиција након што им је пријављен напад.

Петковићева је претучена око 2.00 часа у породичној кући након што су јој два лица сјекиром провалила у кућу и пријетила да ће је убити.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Realista 08.12.2023. 12:14
    Krle,
    Kad su skoro pretučeni i opljačkani povratnici bošnjaci u Dobrunu nisi se oglašavao?
  • Generic placeholder image
    Krle 07.12.2023. 20:37
    Opasan neki gazija i pljačkaš, napasti staricu od 77 godinau njenoj vlastitoj kući je za svaku osudu. I još ovi iz policije ZE_DO kantona ko papagaji ponavljaju i referišu da to nije napad na nacionalnoj osnovi?? Lažu ko kerovi. Ono malo povratnika, uglavnom staraca i starica terorišu, tuku na njihvoim ognjištima i tako ih tjeraju da napuste svoje domove i imanja. Da je kojim slučajem to se desilo u Republici Srpskoj i da je napadnut Bošnjak, digla bi se halabuka u Federaciji BIH. Ovako nema osude ni komentara na ovo zlodjelo počinjeno nad nemoćnom starom ženom.
Повезане вијести
Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
Годишњица срамне арбитраже за Добрињу Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца Дан када је за одбрану Српске Илиџе и српског народа животе дало 12 Илиџанаца
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    22h 19m
    10
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    13h 14m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    12h 3m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    22h 25m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    14h 40m
    0