Staša Košarac ponudio ostavku

07.05.2020. 18:08
0
IZVOR: ATV

Staša Košarac ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH, stavio je svoj mandat na raspolaganje predsjedavajućem Savjetu ministara BiH Zoranu Tegeltiji.

Košarac se na ovaj potez odlučio nakon lavine negativnih komentara, a povodom njegovog prisustva rođendanskoj zabavi u Sarajevu.

- Nakon veoma negativnih reakcija javnosti i mnogih građana, te kritika koje su mi upućene od strane predsjednika SNSD-a gospodina Dodika, ali i mojih brojnih stranačkih i parlamentarnih kolega, spreman sam da ponudim svoju ostavku i svoj mandat stavim na raspolaganje predsjedavajućem Savjeta ministara BiH, gospodinu Tegeltiji. Zbog svog neodgovornog i nepromišljenog postupka sam spreman snositi sve sankcije koje mi izrekne stranka. Građanima Republike Srpske, cijele BiH i posebno svojim glasačima još jednom upućujem izvinjenje za moje neodgovorno ponašanje u veoma teškim danima za sve građane. Prethodna dva dana sam izbjegavao svaki nepotreban kontakt, a od danas popodne se nalazim u kućnoj samoizolaciji u Istočnom Sarajevu, pa ću narednih 14 dana ispunjavati svoje radne obaveze i dogovorene sastanke onlajn radom od kuće. Svoj posao sam i do sada obavljao savjesno i odgovorno, bez ikakvih propusta i afera ili kritika javnosti, u interesu svih građana BiH i tako ću i nastaviti do konačne odluke mojih pretpostavljenih - naveo je Staša Košarac u izjavi koju je objavio na "Tviteru".

Komentari 0
Povezane vijesti
Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom Odsustvo radnika iz Republike Srpske povodom Dana Srpske pravdali godišnjim odmorom
Opozicija pokrenula inicijativu za smjenu Košarca Opozicija pokrenula inicijativu za smjenu Košarca
Vulin podnio ostavku na mjesto direktora BIA Vulin podnio ostavku na mjesto direktora BIA
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 46m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 37m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 24m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 50m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 32m
    0