Сташа Кошарац понудио оставку

07.05.2020. 18:08
0
ИЗВОР: ATV

Сташа Кошарац министар спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ, ставио је свој мандат на располагање предсједавајућем Савјету министара БиХ Зорану Тегелтији.

Кошарац се на овај потез одлучио након лавине негативних коментара, а поводом његовог присуства рођенданској забави у Сарајеву.

- Након веома негативних реакција јавности и многих грађана, те критика које су ми упућене од стране предсједника СНСД-а господина Додика, али и мојих бројних страначких и парламентарних колега, спреман сам да понудим своју оставку и свој мандат ставим на располагање предсједавајућем Савјета министара БиХ, господину Тегелтији. Због свог неодговорног и непромишљеног поступка сам спреман сносити све санкције које ми изрекне странка. Грађанима Републике Српске, цијеле БиХ и посебно својим гласачима још једном упућујем извињење за моје неодговорно понашање у веома тешким данима за све грађане. Претходна два дана сам избјегавао сваки непотребан контакт, а од данас поподне се налазим у кућној самоизолацији у Источном Сарајеву, па ћу наредних 14 дана испуњавати своје радне обавезе и договорене састанке онлајн радом од куће. Свој посао сам и до сада обављао савјесно и одговорно, без икаквих пропуста и афера или критика јавности, у интересу свих грађана БиХ и тако ћу и наставити до коначне одлуке мојих претпостављених - навео је Сташа Кошарац у изјави коју је објавио на "Твитеру".

Коментари 0
Повезане вијести
Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором Одсуство радника из Републике Српске поводом Дана Српске правдали годишњим одмором
Опозиција покренула иницијативу за смјену Кошарца Опозиција покренула иницијативу за смјену Кошарца
Вулин поднио оставку на мјесто директора БИА Вулин поднио оставку на мјесто директора БИА
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    18h 35m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    16h 37m
    0
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    15h 35m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    15h 30m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    14h 38m
    1