Stefanović: Nagrade za najveću zaplijenu marihuane

14.09.2019. 15:51
0
IZVOR: nezavisne.com

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je, povodom otkrivanja tone i po marihuane na Graničnom prelazu Gradina, da je riječ o jednoj od najvećih zaplijena koju je srpska policija imala u posljednjih desetak godina.

-Želim da pohvalim ozbiljan trud pripadnika granične policije koji su napornim višemesečnim radom došli do informacija čiji je rezultat ova velika zaplena. Riječ je o nastavku borbe protiv narko-trafikinga, na kome insistiram od prvog dana kada sam postao ministar unutrašnjih poslova i drago mi je da policija vraća poverenje građana i da je vrlo ozbiljna kada se tiče sklanjanja droge sa naših ulica-, istakao je ministar Stefanović i dodao da ovo pokazuje i brigu o djeci, jer "želimo da se ni gram droge ne pruži bilo kome u Srbiji, posebno ne njima, a da narko-diler za to ne bude kažnjen", saopštio je MUP.

Stefanović je poručio pripadnicima policije da nastave sa ovim operacijama i da se do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom.

-Zbog ove velike akcije i dobro primenjenog policijsko-obaveštajnog modela i svega onoga na čemu se naporno radi u Direkciji policije, uručiću nagradu direktoru policije, načelniku Uprave granične policije, ali i svima onima koji su učestvovali u ovoj akciji-, rekao je ministar.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Zaplijenjena 64 kilograma marihuane u Foči Zaplijenjena 64 kilograma marihuane u Foči
U kamionu pronađena 323 kilograma marihuane U kamionu pronađena 323 kilograma marihuane
Crnogorac pokušao prenijeti 30 kg marihuane u BiH Crnogorac pokušao prenijeti 30 kg marihuane u BiH
Najčitanije
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    5h 29m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    15h 47m
    0
  • Na današnji dan proglašen Zakon o Vojsci Srpske
    15h 53m
    0
  • Skupština ozvaničila odbijanje Vens-Ovenovog plana
    15h 51m
    0
  • Za nju ne postoje prepreke: Djevojka sa krilima položila vožnju (VIDEO)
    14h 42m
    0