Sutra oblačno sa kišom i snijegom

27.11.2023. 15:50
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje oblačno vrijeme sa kišom u nižim i snijegom u višim krajevima, uz dnevnu temperaturu vazduha od dva do 13 stepeni Celzijusovih.

Noćas će padati kiša koja će se širiti ka sjeveru i istoku, na višim planinama snijeg, uz manji porast snježnog pokrivača, dok se tokom dana očekuje pad temperature vazduha, zbog čega će kiša ponegdje i u nižim predjelima preći u snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od tri do sedam, u višim predjelima od nula stepeni.

Duvaće slab do umjeren vjetar, sjeverni, na jugu i dalje umjeren i jak južni.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, danas je pretežno oblačno vrijeme, a slabija kiša registrovana je širom zemlje.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Sokolac i Čemerno minus tri, Han Pijesak minus dva, Gacko i Bugojno minus jedan, Kalinovik i Zenica nula, Trebinje, Rudo, Livno i Sarajevo jedan, Bileća, Višegrad, Srebrenica i Drvar dva, Kneževo, Foča i Široki Brijeg tri, Šipovo četiri, Mrkonjić Grad, Novi Grad i Mostar pet, Prijedor šest, Zvornik, Bihać i Tuzla sedam, Doboj, Gradačac, Sanski Most i Stolac osam, Neum devet, Bijeljina 10, Banjaluka 11 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Narednih dana sunčano, u nedjelju i ponedjeljak ponegdje pljuskovi Narednih dana sunčano, u nedjelju i ponedjeljak ponegdje pljuskovi
Sutra sunčano i toplo Sutra sunčano i toplo
Sutra pretežno sunčano Sutra pretežno sunčano
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 14m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 13m
    0
  • Zemljotres u BiH
    7h 49m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 10m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    9h 53m
    9