Sutra parastos borcima sa sarajevskog ratišta

03.03.2023. 08:55
0
IZVOR: srna.rs

Na groblju u Bratuncu sutra će biti služen parastos za srpske borce poginule na ratištu na području Sarajeva, povodom 27 godina od prenošenja njihovih posmrtnih ostataka iz sarajevskih opština na ovo groblje.

Iz Boračke organizacije u ovom mjestu saopšteno je da će nakon parastosa za 185 srpskih boraca iz Hadžića i drugih sarajevskih opština, biti položeno cvijeće i odata počast poginulima kod spomen-krsta u tom dijelu groblja.

Sutrašnji parastos se organizuje povodom 27 godina od egzodusa Srba iz sarajevskih opština Hadžići, Ilidža, Rajlovac, Vogošća, Ilijaš, Grbavica, te dijelova Starog grada i Centar Sarajevo.

Služenje parastosa najavljeno je za 12.30 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO) Junački sinovi Srpske Ilidže odbranili svoja ognjišta (FOTO)
Danas odavanje počasti poginulim tokom prvog napada na Ilidžu Danas odavanje počasti poginulim tokom prvog napada na Ilidžu
U nedjelju parastos za dr Miodraga Lazića – četiri godine od smrti čuvenog dr Laze U nedjelju parastos za dr Miodraga Lazića – četiri godine od smrti čuvenog dr Laze
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    11h 16m
    0
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    2h 24m
    1
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    23h 37m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    5h 7m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    22h 25m
    0