Sutra skup nekadašnjih pripadnika 65. zaštitnog motorizovanog puka

22.07.2022. 10:21
0
IZVOR: srna.rs

Tradicionalno godišnje okupljanje nekadašnjih pripadnika 65. Zaštitnog motorizovanog puka Glavnog štaba Vojske Republike Srpske biće održano sutra na Han Pijesku, najavljeno je iz Udruženja veterana ove jedinice.

U saopštenju se navodi da će skup početi u 10.30 časova postrojavanjem veterana ove jedinice u porti Crkve Svetog Pantelejmona na Han Pijesku, gdje će biti služen parastos stradalim pripadnicima puka.

Veterani jedinice će u prisustvu porodica stradalih pripadnika jedinice, preživjelih pripadnika jedinice, zvanica i gostiju posjetiti spomen-sobu na Han Pijesku u kojoj su postavljene fotografije poginulih pripadnika 65. Zaštitnog motorizovanog puka, te položiti vijence i cvijeće u spomen-sobi i na spomeniku u Han Pijesku.

Tradicionalno godišnje okupljanje i pomen organizuje Udruženja veterana 65. Zaštitnog motorizovanog puka Glavnog štaba Vojske Republike Srpske uz pomoć i podršku Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite, opštine Han Pijesak i opštinske Boračke organizacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku
Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO) Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO)
Najčitanije
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    23h 26m
    0
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    15h 54m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    21h 27m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    22h 19m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    1h 27m
    0