Сутра скуп некадашњих припадника 65. заштитног моторизованог пука

22.07.2022. 10:21
0
ИЗВОР: srna.rs

Традиционално годишње окупљање некадашњих припадника 65. Заштитног моторизованог пука Главног штаба Војске Републике Српске биће одржано сутра на Хан Пијеску, најављено је из Удружења ветерана ове јединице.

У саопштењу се наводи да ће скуп почети у 10.30 часова постројавањем ветерана ове јединице у порти Цркве Светог Пантелејмона на Хан Пијеску, гдје ће бити служен парастос страдалим припадницима пука.

Ветерани јединице ће у присуству породица страдалих припадника јединице, преживјелих припадника јединице, званица и гостију посјетити спомен-собу на Хан Пијеску у којој су постављене фотографије погинулих припадника 65. Заштитног моторизованог пука, те положити вијенце и цвијеће у спомен-соби и на споменику у Хан Пијеску.

Традиционално годишње окупљање и помен организује Удружења ветерана 65. Заштитног моторизованог пука Главног штаба Војске Републике Српске уз помоћ и подршку Министарства рада и борачко-инвалидске заштите, општине Хан Пијесак и општинске Борачке организације.

Коментари 0
Повезане вијести
Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО) Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО)
Одржано књижевно вече Бошка Милосављевића у Хан Пијеску Одржано књижевно вече Бошка Милосављевића у Хан Пијеску
“Чучкова књига” уручена Недељку Симанићу “Чучкова књига” уручена Недељку Симанићу
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    22h 1m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    21h 32m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    17h 48m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    13h 43m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    21h 55m
    0