Sutra sunčano i još toplije

15.02.2023. 14:19
0
IZVOR: srna.rs

U Republici Srpskoj i FBiH sutra će biti pretežno sunčano i još toplije nego danas, a magla će se ponegdje zadržati duže tokom dana uz hladnije vrijeme.

Ujutro će na sjeveru duž rijeke Save biti pretežno oblačno, a u ostalim predjelima pretežno vedro uz slab mraz, dok je oko rijeka i po kotlinama ponegdje moguća magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prije podne na sjeverozapadu će uslijediti postepeno naoblačenje koje će uveče i tokom noći na petak zahvatiti većinu predjela.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus tri do dva, na jugu do pet, u višim predjelima na istoku od minus šest, a dnevna od sedam do 16, u mjestima sa maglom od tri stepena Celzijusova.

Duvaće slab vjetar, južnog i jugozapadnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U Republici Srpskoj i FBiH danas je preovladavalo pretežno sunčano vrijeme.

Temperatura vazduha izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva stepena, Kalinovik, Mrakovica i Čemerno šest, Drinić i Han Pijesak osam, Gacko, Sokolac i Srebrenica devet, Bijeljina, Kneževo, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Rudo, Srbac, Foča i Sarajevo 10, Banjaluka, Zvornik, Prijedor i Ribnik 11, Višegrad, Doboj i Nevesinje 12, Bileća i Neum 13, Mostar 15 i Trebinje 17 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra sunčano i još toplije Sutra sunčano i još toplije
Danas sunčano, temperatura do 24 stepena Danas sunčano, temperatura do 24 stepena
Posljednja dva dana aprila temperatura do 30 stepeni Celzijusovih Posljednja dva dana aprila temperatura do 30 stepeni Celzijusovih
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    5h 8m
    8
  • Radnik pao sa stuba i poginuo
    23h 30m
    0
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    20h 38m
    0
  • Skupština Džudo saveza Srpske bez kvoruma
    23h 44m
    2
  • Džudo savez Republike Srpske: Redovna Skupština 4. juna na Jahorini
    19h 52m
    0