Sutra sunčano, temperatura do devet stepeni

03.12.2019. 14:38
0
IZVOR: Srna

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu vazduha od minus jedan do pet, na jugu do devet stepeni Celzijusovih.

Jutro će biti pretežno vedro i veoma hladno sa jačim mrazom na planinama, te maglom oko rijeka i po kotlinama, a jutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus šest do nula, na planinama oko minus 13 stepeni Celzijusovih saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Po pojedinim kotlinama i dolinama moguće je zadržavanje magle ili niske oblačnosti veći dio dana.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, duvaće slab do umjeren vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera, dok će u Hercegovini biti umjereno jake bure.

Temperatura vazduha izmjerena danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus 10, Kalinovik, Han Pijesak i Ivan sedlo minus tri, Sokolac minus jedan, Gacko i Bihać nula, Bugojno, Nevesinje i Sarajevo jedan, Prijedor, Rudo, Jajce i Tuzla dva, Banjaluka, Doboj i Srebrenica tri, Bileća, Višegrad, Zvornik, Mrkonjić Grad i Zenica četiri, Bijeljina pet, Brčko šest, Trebinje sedam, Mostar osam i Neum 11 stepeni Celzijusovih.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima
Sutra umjereno do pretežno oblačno Sutra umjereno do pretežno oblačno
Sutra toplije, uz naoblačenje sa povremenom kišom i pljuskovima Sutra toplije, uz naoblačenje sa povremenom kišom i pljuskovima
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    6h 49m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    21h 3m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    19h 10m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    17h 58m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    4h 25m
    0