Svi maloljetnici koji ulaze u Republiku Srpsku idu u hotelski karantin u Istočnom Sarajevu

27.03.2020. 21:38
0
IZVOR: Srna

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je danas u Banjaluci da je troje učenika od njih 11 iz Srpske koji su bili u srednjim školama u inostranstvu stiglo u Srpsku.

- Učenici su bili u različitim oblicima srednjoškolske razmjene. Dva učenika koja su došla su iz Banjaluke i jedan iz Rudog. Oni će biti smješteni u karantin zbog svih mjera koje se sprovode na suzbijanju virusa korona - rekla je novinarima Trivićeva nakon sjednice Republičkog štaba za vanredne situacije.

Ona je istakla da će maloljetna lica koja ulaze u Srpsku imati posebne hotelske karantine da bi imali punu udobnost i praćenje tokom 14 dana.

- Kontaktirali smo roditelje koji su saglasni sa ovim. Od poslijepodnevnih časova ili sutra učenici srednjih škola biće smješteni u hotel "Topeks" u Istočnom Sarajevu - dodala je Trivićeva.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO) U vrijeme korone novac nosili u US Nenada Stevandića (VIDEO)
Policija o drami u sarajevskoj školi: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen Policija o drami u sarajevskoj školi: Dva učenika izbodena, treći osnovac uhapšen
Dva maloljetnika uhapšena zbog desničarskog terorizma Dva maloljetnika uhapšena zbog desničarskog terorizma
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    15h 2m
    0
  • Željko Pržulj - "Sami na svijetu" (odlomak)
    13h 10m
    0
  • Preminuo primarijus doktor Momir Janković
    10h 46m
    1
  • Milan Rakić, pjesnik, diplomata i tajni agent: Volio je dvije žene i oslobodio Kosovo
    13h 24m
    0
  • Duška Aleksić: "Polomljen mi je nos, suprug ima teške povrede glave i stomaka"
    12h 13m
    0