Svi poslanici SNSD-a će sutra glasati za imenovanje Vijeća ministara

24.01.2023. 17:05
28
IZVOR: srna.rs

Poslanici SNSD-a sutra će u punom kapacitetu glasati za podršku Savjetu ministara, rekao je predsjednik ove stranke Milorad Dodik.

- Upravo sam održao sastanak s prijateljima iz Istočnog Sarajeva - objavio je Dodik na Tviteru nakon sastanka sa predstavnicima Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo.

 

Komentari 28
  • Generic placeholder image
    Krcko 25.01.2023. 10:15
    Rekoh ja neki dan da je Nešič čovjek na svom mjestu, i da ima podršku predsjednika RS-e. Ne može mu niko ništa, čovjek zna svoj posao. Većina komentara bila negativna, ali Nešić biće ministar, a ovi što im se to ne sviđa mogu samo da pušu u vjetar.
  • Generic placeholder image
    Replika:@ za Boska Jugova 25.01.2023. 10:13
    Kakve veze, kukavce, smijesni i zalosni uvlakacu, ima veze opozicija, difovci itd., sa ovim likovima koji su bez trunke obraza, karaktera i morala kad ovako klimaju glavom i povijaju se pred glavnim bajom i podrzavaju kriminalce?
    Ocigledno si isti dupelizac kao i oni.
  • Generic placeholder image
    Za Boška Jugova 25.01.2023. 08:05
    Replika: @Za Boška Jugova
    Pošto si ti očito nivo tih difovaca iz opozicije, kao i Bošković društvo sa slike, izmjeniću svoj post na vama razumljiv tekst.

    Jugoviću, idi bre radi ono što znaš najbolje, kao vrhunski inžinjer elektrotehnike: projektuj niskonaponske re mrežu, projektuj dalekovode, projektuj trafostanice... Mani se politike, vidiš da to nije za tebe. Pogledaj to društvo oko tebe, oni su za politike, jer ništa, ama baš ništa ne znaju. Nisu oni tvoje društvo. Oni su Nešićeva kasta, nisu tvoja. Ustvari nisu ni njegova. Njega su naučili u policiji kako se zavrće ruka, kako se kači palica i do. Oni ni to ne znaju.

    Je li ti sada lakše i razumljivije šta sam htio reći?
  • Generic placeholder image
    Stev 24.01.2023. 23:19
    Ćosa poletio na FB da napiše kako su imali konstruktivan sastanak i kako oni slijede politiku SNSD i nikad ga neće napustiti, i sad će fol djelovati kontra DNS u opštinama ...hehe koga boli za to jbt? Nemate ministra u Vladi RS, saberite se... Postavlja se i dalje pitanje? Kakve koristi od vas u NSRS kad vas pitaju samo kad treba dići ruku....sluge obične
  • Generic placeholder image
    @Za Boška Jugova 24.01.2023. 23:13
    Nije Boško monter, on je inženjer, tako da te žice nikad nije ni polagao niti je pravio trafo stanice, to možda mogu ovi polupismeni opozicionari, difovci i sl koji nisu bili u stanju da završe bilo kakav ozbiljan fakultet pa upisali tamo da preskaču kozlić i dočepali se politike kupujući glasove i prodavajući đedovinu za te svrhe!
  • Generic placeholder image
    Za Boška Jugova 24.01.2023. 22:47
    Jugoviću, idi bre radi ono što znaš najbolje: pružaj žice, polaži kablove, montiraj trafostanice , sadi bandere... Mani se politike, vidiš da to nije za tebe. Pogledaj to društvo oko tebe, oni su za politike, jer ništa, ama baš ništa ne znaju. Nisu oni tvoje društvo. Oni su Nešićeva kasta, nisu tvoja. Ustvari nisu ni njegova. Njega su naučili u policiji kako se zavrće ruka, kako se kači palica i do. Oni ni to ne znaju.
  • Generic placeholder image
    Skijaš 24.01.2023. 21:03
    Rekoh li ja juče da će glasati? Vujičiću balls mala a glava velika i prazna.
    Jedva čekam da ga sretnem na ulici i priupitam "šta to bijaše"
  • Generic placeholder image
    Ccc 24.01.2023. 20:50
    Krajšnici ... A putevi šćepan polje i tjetntište oranica, vjekovni neprijatelji!
    Al neka ministri iz krajine I fakultet dobili 60 i neke, nek mi iz sarajevske i hercegovacke regije nismo za bolje!!!
  • Generic placeholder image
    Posteno govoreci 24.01.2023. 20:33
    E kako ce sada ovi sto se kunu u Dodika i ove beskicmenjake svariti ovo u zeludcu i pogledati ocima naprijed i hoce li im i dalje biti Dodik najbolji?
    Ponizio ih je za sva vremena.
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 24.01.2023. 19:39
    Mozda su našli kompromis da puste djecu da besplatno skijaju i da imaju prevoz vikendima a Nesic će da podijeli skije za djecu koja još nisu dobila.Tako bi svi bili zadovoljni.
  • Generic placeholder image
    Krimo-grad 24.01.2023. 19:35
    Gluplje face, većeg domuza, vreće ničega, muta mutavijeg u politici Balkana nema od ovog Vujičića! Koja je to gluperda! Ćosić je za njega dr nauka.
  • Generic placeholder image
    Pedja 24.01.2023. 19:12
    Nas gradonacelnik je juce spomenuo narod pa najmanje 20 puta,sve zbog naroda. Sutra kad budu glasali za Nenada nece se sjetiti naroda i njegove volje. Demokratija zamka za narod,sve za narod i zbog naroda a narod niko nista ne pita.
  • Generic placeholder image
    Pa šta hoćete 24.01.2023. 19:07
    Donijeli ste 5% glasova a dobili 50% ministarskih pozicija u SM iz Republike Srpske!
  • Generic placeholder image
    Citalac 24.01.2023. 19:03
    Gdje je onaj Www sto me je juce pitao jesam li lud ili corav? Sad sam gledao izjavu Cosica. Nesic je za njega doktor nauka. Sad cu prognozirat za sutra: ovaj Vujicic ce kod glasanja obje ruke dici u zrak, za svaki slucaj.
  • Generic placeholder image
    Dado 24.01.2023. 18:58
    Glasali ste ,gledajte.Dotakli smo dno,nema dalje.
  • Generic placeholder image
    Na ćupriji Drina 24.01.2023. 18:56
    Znate li šta je ovde najjadnije? Što svi naši ljudi, dakle sa naših terena, moraju za sve, ali baš sve da pitaju Banja Luku. E to je najveća tuga od svega - misle da se sami nešto pitaju, ali se ne pitaju, pita se Banja Luka. U Sarajevu počela cijela priča (novijeg doba), izbjeglica kao u priči, izginulih i da ne govorimo, sakatih, rat sa licem u lice...ma najveći haos u BiH je bio u Sarajevu. Sad. Svi naši i dalje i uporno guraju ovog glavatog i, kunu se u njega....sve im džaba, i njihov trud, kućni prag, drugari, lokalna borba, ama sve im džaba kad za svako mišljenje ili nešto moraju ta pitaju/zovu Banja Luku. E šta dočekasmo OVDE braćo draga...
  • Generic placeholder image
    Zgembo 24.01.2023. 18:41
    Bravo ljudi. Ovo je presedan u politickom djelovanju u BiH. Vecina ne smije iza zatvorenih vrata, u cetiri oka iskazati stav, a ne ovako javno. Pokazali ate i hrabrost i odlucnost. Jos ako uspijete koji projekat dobiti za I. Sarajevo onda je to pun pogodak. Za ove dole ne marite, njihovo najvece zivotno dostignuce je imanje telefona I mogucnost da ostave komentar.
  • Generic placeholder image
    Oli 24.01.2023. 18:32
    Pa:
    Dodik = Nešić
    Odlično sarađuju i rade samo za sebe. To se ne ispušta. A ove iz Istočnog Sarajeva niko ne šljivi ni 1 %. Svi su glumci.
  • Generic placeholder image
    Komedija 24.01.2023. 18:16
    Ovo nema ni u teletabisima, koja sprdacina od politicara i Dodika.
    Definitivno se doslo do kraja i nema nam spasa pored ovakvih politicara bez zrna karaktera i ponosa.
    Laku noc Republko Srpska.
  • Generic placeholder image
    Solo 24.01.2023. 18:03
    E, kako vas Baja tambura, a pravite se kao da vas nešto pita i da ste mu nešto bitni i kao fol sa vama je slavio pobjedu na prošlim izborima. Vi ste obični miševi...
  • Generic placeholder image
    @Citalac 24.01.2023. 17:53
    Oni njemu trebaju samo kad treba sator razapeti da dođe da urliče: "ne može nam niko ništa" i da Ćosa drmne koju s nogu! Za sve drugo se ne pitaju. Možda iskamče koju renoviranu zgradu koju će da predstave kao novoizgrađenu ili da im pošalje para da pokrpe rupe, da narod ne lomi točkove. Njima veliku muku predstavlja i Elek koji im ne da da se bahate po Jahorini i koji je sad dobar sa Nešićem...
  • Generic placeholder image
    Aferim 24.01.2023. 17:49
    Svaka čast našim liderima. Uspjeli su kod dode ostati čitavih pet minuta. Sastanak počeo u pola četiri a petnaest do četiri već objavljeno saopštenje sa sastanka. Valjda je dodo imao respekt jer su po ovakvom vremenu potegli do BL.
  • Generic placeholder image
    Citalac 24.01.2023. 17:47
    Kao sto sam juce i komentarisao zakrka im ga Dodo. Sad u misiju rupu. Oni se ocigledno druze samo sa svojim stranackim jaranima koji im se iz interesa ulizuju, pa su utripovali da su bitni. Druzite se malo sa "obicnim" nestranackim narodom, pa cete vidjeti da ste obicne nule.
  • Generic placeholder image
    Leo 24.01.2023. 17:43
    Valjda je veličina ovih okolosarajevskih muda danas,preslik onih ratnih damu,o o kojima sad trabunja Sehovac i slični..O kukavno srpstvo ugaseno
  • Generic placeholder image
    Pero 24.01.2023. 17:33
    🤣🤣🤣 , mnogo ste jaki. Kako reče MD već ste legli na rudu.
    Glasate sutra i to je to.
    Gotova seljačka buna.
    Mnogo vas uvažava, 🤣🤣🤣.
    Jadno
  • Generic placeholder image
    Zire 24.01.2023. 17:33
    Vuičića baš stalo , snijega nema ,nema gostiju u apartmanima na Jahorini a još mu danas Mile ispuco uši ko ovnu kad skrvi.
  • Generic placeholder image
    Stev 24.01.2023. 17:18
    Kao što sam i mislio, Dodik im je dokazao da su nebitni i da će biti onako kako njemu odgovara! Sad se postavlja pitanje, koja je uloga političara iz IS u SNSD osim da skupljaju glasove i da omogućuju baji iz Laktaša da pobjeđuje, kad ih ovaj ne je*e 2%?! Nemaju ni ministra u Vladi RS, a i ova dva što imaju u SM iz IS nisu im po volji, to svi znaju...I šta ćemo sad? Poklopiti se i kući, lagano...i slušajte dobro sl put, nemojte baju da nervirate i ako vam šta bude ponudio, to je u SM, a o Vladi možete samo da maštate, jer je istok nebitan Dodiku!!!
  • Generic placeholder image
    Al Dino 24.01.2023. 17:15
    Nema neću! Ako nastavite da budete bezobrazni dobićete ministarstvo za evropske integracije :)
Povezane vijesti
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    17h 42m
    5
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    1h 16m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    20h 25m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    15h 17m
    6
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    1h 35m
    0