Teško povrijeđen motociklista u saobraćajnoj nezgodi u Dečanskoj ulici

20.09.2023. 15:39
8
IZVOR: srna.rs

Motociklista je teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Istočnom Novom Sarajevu u kojoj je učestvovalo i terensko vozilo "tojota".

Nezgoda se dogodila na raskršću ulica Sime Milutinovića Sarajlije i Dečanske.

Motociklista je prevezen u Klinički centar u Sarajevo, rekla je Srni portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Uviđaj je u toku.

  • Udes u Dečanskoj ulici (FOTO)
    20.09.2023. 13:26

    Na spoju ulica Sime Milutinovića Sarajlije i Dečanske, u Istočnom Novom Sarajevu došlo je do saobraćajne nezgode.Prema prvim informacija, u nezgodi su učestvovali automobil i motor.Policija j...

Istočno Sarajevo
Udes u Dečanskoj ulici (FOTO)


 

Komentari 8
  • Generic placeholder image
    Realno 21.09.2023. 23:19
    Sramota,drvlje i kamenje na motoriste, a ovdje barem je jasno kao dan da je vozac automobila za sve kriv, nazalost… Pomolimo se Gospodu da se oporavi vozac motora i da vozac automobila nadje mir svojoj dusi.
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 21.09.2023. 23:15
    Nisu džaba stari ljudi motor zvali"slomivrat".
  • Generic placeholder image
    Www 21.09.2023. 08:34
    Momku brz oporavak,slazem se da ima motorista koji brzo voze,ali je jos vise ovih sa autima,svaku vece divljaju na kruznom prema Jahorini i ulicom prema Slaviji,strasno da nmozes slusati,samo nzm gdje je policija u to vrijeme,a znaju traziti dlaku u jajetu kad zaustave normalnog vozaca,sve i jedan Skale taxi su "ubice"na cesti ,uz to tako neljubazni i bezobrazni strasno,nadam se da ove nase komentare ce procitati i neko ko je nadlezan i za policiju i poduzeti nesto
  • Generic placeholder image
    Mladen 21.09.2023. 03:08
    Motorima treba ugraditi mjenjac kao u viljuskara, naprjed , nazad i brzina 25km- tada cemo biti sigurni da dileje nece nikog udariti.
  • Generic placeholder image
    Volšeban 20.09.2023. 22:49
    Motoristi divljaju. Treba ih se čuvati kao snajpera...
  • Generic placeholder image
    Blazen 20.09.2023. 21:09
    Motorista nije divljao, ozbiljan momak koji tuda vozi svaki dan. Auto uzelo prvenstvo prolaza. A vi koji divljate smanjite, i ja vozim motor i auto i djecu pa na sve pazim. U lukavici svaki 20ti daje migavac i nema pojma sta je znak stop. Krivi su instruktori voznje! Niko motor ne smatra motornim vozilom iako placamo skuplju rehistraciju od vasih limenih kanti!
  • Generic placeholder image
    Neko iz mase 20.09.2023. 19:57
    Brz oporavak motoristi, mozda vozac nije vidjeo motoristu jer i oni bas brzo voze i divljaju po Lukavici. Kao sto pose u komentaru iznad ovo je divlji zapad kako se vozi po Lukabici, pooicija bi trebala strozija da bude a ne da sjede po kaficima i kladionicama, treba se red zavesti.
  • Generic placeholder image
    Aaa 20.09.2023. 19:48
    Ovo jenstrasno sta se desava, motoristi divljaju po ulicama, auta parkirana na sred ceste, u Spasovdanskoj ispred burger kinga svaku vece 2-3 auta parkirana na cesti a vozaci jedu, policija prodje kraj njih kao da se nista ne desava, ides iza taksiste frajer zakoci ukopa se da pokupi musteriju, taksisti pogotovo Skaletovi kao kamikaze voze Lukavicom, a nasa policija sjedi po kafanama, kaficima i kladionicama... Ja mislim da je vrijeme da pocnu raditi posao za koji su placeni. Strah me izaci nalolje od ovih manijaka sto divljaju...
Povezane vijesti
Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    17h 5m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    21h 38m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    19h 12m
    2
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    20h 18m
    0
  • Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
    20h 40m
    0