Trivić: Dokaz o navodnom finansiranju Stejt Departmenta jeftini falsifikat (FOTO)

19.09.2022. 08:32
0
IZVOR: katera.news

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, oglasila se povodom fotografiji koja se posljednjih dana nalazi u, kako kaže, režimskim medijima.

Ona je uz objavljenu fotografiju, koju režimski mediji pokušavaju predstaviti kao dokaz o navodnom finansiranju Stejt Departmenta, podvukla greške koje jedna tako ozbiljna institucija sebi ne bi mogla dozvoliti.

Trivićeva pretpostavlja da je ovaj jeftini falsifikat nastao na način da su, kako kaže, Dodik i Sanja Vulić diktirali tekst Srđanu Mazalici,  pa onda on sve to preveo uz pomoć google translate. 

- Umjesto što našim novcem plaća nekakve teletabis analitičare, Dodik je mogao angažovati nekoga ko poznaje engleski jezik - kaže ona i dodaje da je Dodik taj posao mogao povjeriti Željki Cvijanović koja je, kako navodi Trivićeva, nastavnik engleskog jezika.

 - S obzirom na to da nju u SNSD-u niko ne shvata ozbiljno, pa čak i ne pozdravlja, a što smo vidjeli na Viškovićevom primjeru, ona je mogla bar nešto korisno uraditi za stranku i napisati tekst na engleskom jeziku bez gramatičkih grešaka - zaključila je ona.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Najčitanije
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    13h 18m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    12h 49m
    2
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    13h 12m
    0
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    9h 5m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    5h 0m
    2