Тривић: Доказ о наводном финансирању Стејт Департмента јефтини фалсификат (ФОТО)

19.09.2022. 08:32
0
ИЗВОР: katera.news

Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске, огласила се поводом фотографији која се посљедњих дана налази у, како каже, режимским медијима.

Она је уз објављену фотографију, коју режимски медији покушавају представити као доказ о наводном финансирању Стејт Департмента, подвукла грешке које једна тако озбиљна институција себи не би могла дозволити.

Тривићева претпоставља да је овај јефтини фалсификат настао на начин да су, како каже, Додик и Сања Вулић диктирали текст Срђану Мазалици,  па онда он све то превео уз помоћ google translate. 

- Умјесто што нашим новцем плаћа некакве телетабис аналитичаре, Додик је могао ангажовати некога ко познаје енглески језик - каже она и додаје да је Додик тај посао могао повјерити Жељки Цвијановић која је, како наводи Тривићева, наставник енглеског језика.

 - С обзиром на то да њу у СНСД-у нико не схвата озбиљно, па чак и не поздравља, а што смо видјели на Вишковићевом примјеру, она је могла бар нешто корисно урадити за странку и написати текст на енглеском језику без граматичких грешака - закључила је она.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић
Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП” Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП”
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    14h 24m
    5
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    23h 16m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    17h 7m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    11h 59m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    20h 52m
    0