Trivić: Krađu nikada neću priznati

06.10.2022. 20:19
0
IZVOR: srpskainfo.com

Kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske, Jelena Trivić poručila je večeras sa Trga Krajine da krađu nikada neće priznati.

- Nisam pokradena ja već narod Republike Srpske. Krađu nikada priznati neću, a pogotovo ne krađu narodne volje. Kradu ovaj narod 17 godina i onda dođe dan u godini kada pokradu mafijaški još više – rekla je Trivićeva dok je okupljeni narod uzvikivali “Mile, lopove” i ” pobjeda”.

Slika

Foto: Miomir Jakovljević/ Ringier

Ona se zahvalila građanima jer su izašli večeras da brane ustavni poredak Srpske. Trivićeva je poručila vladajućima da se ona pokoriti neće.

- Trajaće ova borba. Ja nemam pravo da budem umorna i da odustanem. Nemam pravo da se povučem i neću im se povući – rekla je Trivićeva.

Ona je pozvala Miloša iz Doboja da joj se pridruži na binu, a za kojeg kaže da je “fizički branio biračko mjesto u Doboju”.

Slika

Foto: BN televizija/ Youtube/ Scrennshot

Trivićeva ističe da su podnijeli niz prijava zbog izborne krađe, a da je večerašnje okupljanje čin slobodne volje građana.

- Hvala vam na hrabrosti što ste večeras došli ovdje. Očekujte još mnogo okupljanja i raznih vidova borbe – rekla je ona.

Dodala je da će iskoristiti svaku mogućnost u dokazivanju istine. Za kraj je poručila da iza rečenice pojedinaca iz vlasti da “večeras neće biti šetnje”, pokazuje njihov strah od naroda.

- Živjela Republika Srpska – poručila je Trivićeva. Njen govor su u više navrata prekidali okupljeni građani koji su uzvikivali “pobjeda”.

Slika

Foto: rtvbn.com

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Opozicija i građani se okupili ispred Narodne skupštine Srpske Opozicija i građani se okupili ispred Narodne skupštine Srpske
Srbi poručili - Tražimo pravo na život Srbi poručili - Tražimo pravo na život
Noć bez incidenata, u podne protest u Gračanici Noć bez incidenata, u podne protest u Gračanici
Najčitanije
 • "Dani tikve" okupili veliki broj izlagača i posjetilaca (FOTO)
  11h 18m
  0
 • Najveću tikvu uzgojila Bojana Milanović iz Prijepolja
  10h 52m
  0
 • Aktivan humanitarni broj 17092 za našu Magdalenu!
  15h 35m
  0
 • Svete mučenice Vera, Nada i Ljubav i majka im Sofija
  16h 52m
  0
 • Vozio 228 kilometara na čas, djeca nisu bila vezana
  5h 16m
  0