Trivić: Krađu nikada neću priznati

06.10.2022. 20:19
0
IZVOR: srpskainfo.com

Kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske, Jelena Trivić poručila je večeras sa Trga Krajine da krađu nikada neće priznati.

- Nisam pokradena ja već narod Republike Srpske. Krađu nikada priznati neću, a pogotovo ne krađu narodne volje. Kradu ovaj narod 17 godina i onda dođe dan u godini kada pokradu mafijaški još više – rekla je Trivićeva dok je okupljeni narod uzvikivali “Mile, lopove” i ” pobjeda”.

Slika

Foto: Miomir Jakovljević/ Ringier

Ona se zahvalila građanima jer su izašli večeras da brane ustavni poredak Srpske. Trivićeva je poručila vladajućima da se ona pokoriti neće.

- Trajaće ova borba. Ja nemam pravo da budem umorna i da odustanem. Nemam pravo da se povučem i neću im se povući – rekla je Trivićeva.

Ona je pozvala Miloša iz Doboja da joj se pridruži na binu, a za kojeg kaže da je “fizički branio biračko mjesto u Doboju”.

Slika

Foto: BN televizija/ Youtube/ Scrennshot

Trivićeva ističe da su podnijeli niz prijava zbog izborne krađe, a da je večerašnje okupljanje čin slobodne volje građana.

- Hvala vam na hrabrosti što ste večeras došli ovdje. Očekujte još mnogo okupljanja i raznih vidova borbe – rekla je ona.

Dodala je da će iskoristiti svaku mogućnost u dokazivanju istine. Za kraj je poručila da iza rečenice pojedinaca iz vlasti da “večeras neće biti šetnje”, pokazuje njihov strah od naroda.

- Živjela Republika Srpska – poručila je Trivićeva. Njen govor su u više navrata prekidali okupljeni građani koji su uzvikivali “pobjeda”.

Slika

Foto: rtvbn.com

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
U ponedjeljak veliki protestni skup Srba u Kosovskoj Mitrovici U ponedjeljak veliki protestni skup Srba u Kosovskoj Mitrovici
Radnici "Orla" ponovo se bune, neće Savića (VIDEO) Radnici "Orla" ponovo se bune, neće Savića (VIDEO)
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    13h 4m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    11h 18m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    9h 8m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    12h 23m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    7h 6m
    0