Trivić: „Vukane, uz tebe su sve iskrene srpske patriote”

08.11.2022. 19:37
1
IZVOR: katera.news

Potpredsjednica PDP- a Jelena Trivić oglasila se nakon vijesti da je narodni poslanik Nebojša Vukanović napadnut u Nevesinju, te mu pružila podršku.

- Vukan nije ni izdajnik ni plaćenik, već iskreni borac protiv ovog nakaradnog režima nastalog na izbornim krađama. Vukan je pravi srpski patriota koji stvari naziva pravim imenom. Vukan je osoba koja se ne povlači pred jačim. Vukan im je očigledno ogromna smetnja pa ne biraju sredstva za obračun – istakla je ona.

Kako Trivićeva ističe, atmosfera linča ne jenjava, a medijsko režimsko spinovanje, te crtanje meta na čelo dovode do toga da narodne poslanike napadaju na ulici.

- Tražim hitnu reakciju nadležnih institucija i privođenje napadača. Vukane, uz tebe su sve iskrene srpske patriote i svi dobri ljudi koji ovom narodu i državi žele bolje – zaključila je ona.

Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Hari 08.11.2022. 21:52
  Pod hitno Vukanu dati policijsku zaštitu taman kaoi gospođi Vanji-Bjelici Prutina , članici CIK BIH kad joj je bezbjednost bila ugrožena. Isti aršini i zaštita za sve ličnosti nosioce javnih funkcija. Mladog Vukana niko ne smije da bije niti da vrijeđa, zbog njegovih političkih uvjerenja i stranke kojoj pripada. To je osnovno ljudsko i demokratsko pravo na slobodu mišljenja i govora.
Povezane vijesti
Šta je poručio Bjelica nakon incidenta (VIDEO) Šta je poručio Bjelica nakon incidenta (VIDEO)
Napad na srpsku povratnicu izazvao strah kod malobrojnih Srba Napad na srpsku povratnicu izazvao strah kod malobrojnih Srba
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
 • Vozači odustaju od vožnje na plin
  20h 24m
  3
 • Pomozimo Igoru da otputuje na operaciju
  6h 31m
  0
 • Nemanja Curović pobjednik Sabora guslara "Romanijo, goro od junaka"
  8h 7m
  0
 • „BMW-om“ izvalio stub ulične rasvjete kod "Elektroprivrede" (VIDEO)
  23h 38m
  0
 • Stravična nesreća u Kalesiji: "Golfom" se zabio u pumpu
  22h 58m
  0