Trivić: „Vukane, uz tebe su sve iskrene srpske patriote”

08.11.2022. 19:37
1
IZVOR: katera.news

Potpredsjednica PDP- a Jelena Trivić oglasila se nakon vijesti da je narodni poslanik Nebojša Vukanović napadnut u Nevesinju, te mu pružila podršku.

- Vukan nije ni izdajnik ni plaćenik, već iskreni borac protiv ovog nakaradnog režima nastalog na izbornim krađama. Vukan je pravi srpski patriota koji stvari naziva pravim imenom. Vukan je osoba koja se ne povlači pred jačim. Vukan im je očigledno ogromna smetnja pa ne biraju sredstva za obračun – istakla je ona.

Kako Trivićeva ističe, atmosfera linča ne jenjava, a medijsko režimsko spinovanje, te crtanje meta na čelo dovode do toga da narodne poslanike napadaju na ulici.

- Tražim hitnu reakciju nadležnih institucija i privođenje napadača. Vukane, uz tebe su sve iskrene srpske patriote i svi dobri ljudi koji ovom narodu i državi žele bolje – zaključila je ona.

Komentari 1
 • Generic placeholder image
  Hari 08.11.2022. 21:52
  Pod hitno Vukanu dati policijsku zaštitu taman kaoi gospođi Vanji-Bjelici Prutina , članici CIK BIH kad joj je bezbjednost bila ugrožena. Isti aršini i zaštita za sve ličnosti nosioce javnih funkcija. Mladog Vukana niko ne smije da bije niti da vrijeđa, zbog njegovih političkih uvjerenja i stranke kojoj pripada. To je osnovno ljudsko i demokratsko pravo na slobodu mišljenja i govora.
Povezane vijesti
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Žena koju je sjekirom napao dječak iz komšiluka u stabilnom stanju Žena koju je sjekirom napao dječak iz komšiluka u stabilnom stanju
Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma Republike Srpske Natalija Trivić preuzela dužnost direktora Aerodroma Republike Srpske
Najčitanije
 • Obavještenje vozačima sa područja Istočnog Novog Sarajeva (FOTO)
  7h 44m
  3
 • U Istočnoj Ilidži oduzet putnički automobil od višestrukog počinioca saobraćajnih prekršaja
  10h 31m
  0
 • Svi građani će i u naredna dva mjeseca imati zdravstveno osiguranje
  8h 52m
  0
 • Pjevačko društvo „Plavi neveni“ iz Foče petostruki pobjednik Sabora starog pjevanja u Srba
  12h 4m
  0
 • Počinje upis u srednje škole u Istočnom Sarajevu
  10h 44m
  0