Тривић: „Вукане, уз тебе су све искрене српске патриоте”

08.11.2022. 19:37
1
ИЗВОР: katera.news

Потпредсједница ПДП- а Јелена Тривић огласила се након вијести да је народни посланик Небојша Вукановић нападнут у Невесињу, те му пружила подршку.

- Вукан није ни издајник ни плаћеник, већ искрени борац против овог накарадног режима насталог на изборним крађама. Вукан је прави српски патриота који ствари назива правим именом. Вукан је особа која се не повлачи пред јачим. Вукан им је очигледно огромна сметња па не бирају средства за обрачун – истакла је она.

Како Тривићева истиче, атмосфера линча не јењава, а медијско режимско спиновање, те цртање мета на чело доводе до тога да народне посланике нападају на улици.

- Тражим хитну реакцију надлежних институција и привођење нападача. Вукане, уз тебе су све искрене српске патриоте и сви добри људи који овом народу и држави желе боље – закључила је она.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Hari 08.11.2022. 21:52
  Pod hitno Vukanu dati policijsku zaštitu taman kaoi gospođi Vanji-Bjelici Prutina , članici CIK BIH kad joj je bezbjednost bila ugrožena. Isti aršini i zaštita za sve ličnosti nosioce javnih funkcija. Mladog Vukana niko ne smije da bije niti da vrijeđa, zbog njegovih političkih uvjerenja i stranke kojoj pripada. To je osnovno ljudsko i demokratsko pravo na slobodu mišljenja i govora.
Повезане вијести
Нови напад у Јерусалиму, двије особе рањене Нови напад у Јерусалиму, двије особе рањене
Игор Тошић напустио ПДП Игор Тошић напустио ПДП
Ухапшена четири лица због напада на Илиџи Ухапшена четири лица због напада на Илиџи
Најчитаније
 • Пронађена опојна дрога и оружје у Источном Новом Сарајеву
  8h 23m
  5
 • Годишњица НАТО агресије на СР Југославију (ВИДЕО)
  9h 46m
  2
 • Пожар у Источном Старом Граду (ФОТО)
  3h 21m
  0
 • Прасићи опет поскупјели
  14h 48m
  0
 • У току санација клизишта у Поткрајевима, саобраћај једном траком
  13h 32m
  1