„Trojka iz bloka“ sutra u Istočnom Novom Sarajevu

05.09.2022. 11:06
0
IZVOR: katera.news

Šesti po redu humanitarni turnir „Trojka iz bloka“ u Istočnom Novom Sarajevu održaće se sutra na košarkaškim terenima u parku Gavrilo Princip.

Iako je prvobitno planirano da se humanitarni turnir održi 27. avgusta, zbog najavljenih loših vremenskih uslova, turnir će se održati sutra.

Turnir počinje u 19 časova, cijena učešća iznosi 5 KM, a u slučaju loših vremenskih uslova i sutra, turnir će se održati u staroj Dvorani SRC Slavija.

Iz humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" istakli su da očekuju nezaboravan spektakl u o kome će se pričati širom Republike Srpske. 

- Da bismo nastavili da šutiramo trojke, pravimo dobru zabavu i širimo duh bratoljublja pozivamo vas da podržite „Trojku iz bloka“ i učestvujete na turniru kao šuter, donator ili sponzor - poručili su iz ove organizacije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    23h 16m
    1
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    19h 11m
    6
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    3h 52m
    0
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    1h 12m
    0
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    15h 41m
    0