„Тројка из блока“ сутра у Источном Новом Сарајеву

05.09.2022. 11:06
0
ИЗВОР: katera.news

Шести по реду хуманитарни турнир „Тројка из блока“ у Источном Новом Сарајеву одржаће се сутра на кошаркашким теренима у парку Гаврило Принцип.

Иако је првобитно планирано да се хуманитарни турнир одржи 27. августа, због најављених лоших временских услова, турнир ће се одржати сутра.

Турнир почиње у 19 часова, цијена учешћа износи 5 КМ, а у случају лоших временских услова и сутра, турнир ће се одржати у старој Дворани СРЦ Славија.

Из хуманитарне организације "Срби за Србе" истакли су да очекују незабораван спектакл у о коме ће се причати широм Републике Српске. 

- Да бисмо наставили да шутирамо тројке, правимо добру забаву и ширимо дух братољубља позивамо вас да подржите „Тројку из блока“ и учествујете на турниру као шутер, донатор или спонзор - поручили су из ове организације.

Коментари 0
Повезане вијести
Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура Сезона гријања у Источном Новом Сарајеву продужена због ниских температура
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    6h 36m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    13h 42m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    7h 51m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    12h 9m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    14h 1m
    0