U akciji „Met“ slobode lišeno osam lica u Istočnom Sarajevu

07.02.2023. 10:45
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske realizuju operativnu akciju kodnog naziva „Met“.

- U okviru operativne akciju kodnog naziva „Met“ slobode je lišeno osam lica koja se terete za izvršenje krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ – saopštili su iz PU Istočno Sarajevo.

Iz PU Istočno Sarajevo dodaju da se pretresi vrše na šest loklacija, a naredbama su obuhvaćena lica i objekti na području opština Istočna Ilidža i Pale, kao i području Kantona Sarajevo, gdje u aktivnostima učestvuju i pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

Sve aktivnosti u navedenoj akcije sprovode se po naredbama Okružnog suda u Istočnom Sarajevu i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži Opljačkan stan u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    8h 57m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    23h 11m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    21h 18m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    20h 6m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    2h 48m
    0