U bolnici u Istočnoj Ilidži preminuo Zoran Čabrilo iz Ljubinja

06.07.2020. 19:40
3
IZVOR: mojahercegovina.com

U nedjelju veče, 5. jula, u bolnici “Srbija” u Istočnoj Ilidži, od komplikacija izazvanih virusom COVID-19, preminuo je Zoran Čabrilo.

Zoran Čabrilo rođen je u Mostaru 1979. godine, a odmah na početku rata sa porodicom seli se u Ljubinje, gdje završava osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Nakon toga odlazi u Beograd gdje je uspješno završio Vojnu akademiju, a od 2007. godine zaposlen je u Oružanim snagama BiH, zbog čega se sa suprugom nastanio u Istočnom Novom Sarajevu.

Ipak, Zoran je sve vrijeme otkako živi u Istočnom Novom Sarajevu redovno posjećivao Ljubinje i obilazio svoju rodbinu i dugodišnje prijatelje, koji će ga zauvijek pamtiti kao plemenitog i poštenog čovjeka, izrazito vedrog i pozitivnog duha, uvijek spremnog da pomogne – bilo kad i bilo kome.

Na kraju vrijedi napomenuti da će Zoran ostati upamćen i kao jedan od najvatrenijih navijača Crvene zvezde. Bezbroj puta se istakao kao organizator putovanja na Zvezdine utakmice sa svojim prijateljima iz Ljubinja, ali i cijele Republike Srpske.

Vijest o njegovoj smrti objavio je i portal N1 BiH, navodeći da je u bolnici “Srbija” u Istočnoj Ilidži, od virusa COVID-19 preminuo pripadnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine Z.Č. Preminuli je bio pripadnik Operativne komande OS BiH – Brigada Vazduhoplovnih snaga i Protivvazdušne odbrane u kasarni „Rajlovac“.

Ovo je drugi pripadnik OS BiH koji je preminuo od posljedica zaraze virusom COVID-19, prenosi N1.

Ministarstvo odbrane BiH, na čelu sa ministrom Sifetom Podžićem i njegovim zamjenicima Mijom Krešićem i Mirkom Okolićem, izražavaju saučešće porodici preminulog pripadnika OS BiH.

Zoran Čabrilo biće sahranjen u Ljubinju.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Draško 09.07.2020. 00:10
    Vječna ti slava prijatelju. Zauvjek ćeš ostati u našim srcima .
  • Generic placeholder image
    Anonimno 08.07.2020. 11:06
    Tuga!
  • Generic placeholder image
    Pipa 07.07.2020. 15:32
    Bog da te prosti laka ti crna zemlja.
Povezane vijesti
Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada
Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac
Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    20h 9m
    0
  • Domaći posni brusketi
    20h 42m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    16h 0m
    4
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    18h 8m
    0
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    14h 21m
    1