U četvrtak čitanje Božićne poslanice

31.12.2023. 13:21
0
IZVOR: srna.rs

Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom pročitaće Božićnu poslanicu u četvrtak, 4. januara, u Sarajevu, najavljeno je iz Mitropolije dabrobosanske.

Čitanje Božićne poslanice najavljeno je za 12.00 časova u Palati Mitropolije.

Na Badnji dan, u subotu, 6. januara, u Staroj crkvi Svetog arhangela Mihaila planirano je večernje bogosluženje i nalaganje badnjaka u 17.00 časova.

Na Božić, u nedjelju, 7. januara, mitropolit Hrizostom će služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u Sabornoj crkvi u Sarajevu u 9.00 časova.

Drugog dana Božića, u ponedjeljak, 8. januara, Svetu arhijerejsku liturgiju mitropolit će od 9.00 časova služiti u hramu Svetog proroka Ilije na Sokocu.

U utorak, 9. januara, Njegovo visokopreosveštenstvo služiće Svetu arhijerejsku liturgiju u Bratuncu od 10.00 časova.

Liturgiju na Palama u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice, Mitropolit će služiti u nedjelju, 14. januara, od 9.00 časova, navedeno je na zvaničnoj stranici Mitropolije dabrobosanske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Mitropolit Hrizostom služio večernje u Sabornom hramu u Sarajevu Mitropolit Hrizostom služio večernje u Sabornom hramu u Sarajevu
Mitropolit Hrizostom služi večernje u Sabornom hramu u Sarajevu Mitropolit Hrizostom služi večernje u Sabornom hramu u Sarajevu
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    11h 59m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    12h 43m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    16h 48m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    16h 52m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    2h 19m
    0