U Istočnom Sarajevu izbor najboljih poslovnih ideja

06.08.2020. 08:57
0
IZVOR: SRNA

Razvojna agencija Republike Srpske organizuje danas u Istočnom Sarajevu izbor najboljih poslovnih ideja koje su učestvovale u akcelerator programu koji je tokom juna i jula realizovan na Palama.

Program je realizovan u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Pale, Zavodom za zapošljavanje Republike Srpske, Gradskom razvojnom agencijom Istočno Sarajevo, te opštinama Pale, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Trnovo, Sokolac i Istočni Stari Grad.

Iz Razvojne agencije Srpske navode da je u programu učestvovalo 11 pojedinaca i timova sa područja grada Istočno Sarajevo.

- Tokom intenzivne dvomjesečne obuke, kandidati su dobili besplatnu obuku u oblasti poslovnog planiranja, kao i savjetodavnu podršku iskusnih mentora. Najbolje poslovne ideje biće novčano nagrađene, a obezbijeđene su i druge vrijedne nagrade za pobjednike i učesnike programa - naveli su iz ove agencije.

Akcelerator program namijenjen je osobama koje imaju inovativne ideje zasnovane na znanju i novim tehnologijama sa potencijalom rasta, a koje žele da što prije pronađu tržište za svoje proizvode, odnosno usluge.

Izbor najboljih poslovnih ideja biće održano u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, a izjave za medije i snimanje kadrova sa proglašenja pobjednika predviđeni su u 12.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Preminula Vera Grgić Preminula Vera Grgić
Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    20h 1m
    13
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    2h 56m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    7h 1m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    7h 5m
    2
  • Preminula Vera Grgić
    2h 12m
    0