U Istočnom Sarajevu kod dva lica pronađena opojna droga

06.04.2020. 11:31
1
IZVOR: Katera

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Istočno Sarajevo, 3.4.2020. godine,  u ulici Vojvode Radomira Putnika u Istočnom Sarajevu, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke „Polo” kojim je upravljao lice inicijala K.M. sa područja Kantona Sarajevo, sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala O.M. i Dž.A., oba sa područja Kantona Sarajevo.

Izvršenim pretresom lica inicijala K.M. pronađena je ručno pravljena cigareta sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu „marihuana“, dok je kod lica inicijala O.M. pronađen jedan PVC paketić sa sadržajem bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu „spid“ i jedan paketić sa sadržajem suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu „marihuana“.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se protiv lica inicijala O.M. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ a da se protiv lica inicijala K.M. podnese Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Iseljeni sarajlija 06.04.2020. 14:43
    Samo vi kriminalce krijte iza inicijala...
Povezane vijesti
Europol: U BiH srušen najuži krug globalnog kralja droge Europol: U BiH srušen najuži krug globalnog kralja droge
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    15h 34m
    0
  • Krađa u Palama
    13h 52m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    10h 19m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    13h 7m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    6h 28m
    0