У Источном Сарајеву код два лица пронађена опојна дрога

06.04.2020. 11:31
1
ИЗВОР: Катера

Полицијски службеници Одјељења за организовани криминалитет и дроге Полицијске управе Источно Сарајево, 3.4.2020. године,  у улици Војводе Радомира Путника у Источном Сарајеву, извршили су контролу путничког аутомобила марке „Polo” којим је управљао лице иницијала К.М. са подручја Кантона Сарајево, са којим су се у возилу налазила лица иницијала О.М. и Џ.А., оба са подручја Кантона Сарајево.

Извршеним претресом лица иницијала К.М. пронађена је ручно прављена цигарета са садржајем суве зељасте материје која асоцира на опојну дрогу „марихуана“, док је код лица иницијала О.М. пронађен један ПВЦ пакетић са садржајем бијеле прашкасте материје која асоцира на опојну дрогу „спид“ и један пакетић са садржајем суве зељасте материје која асоцира на опојну дрогу „марихуана“.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево који је наложио да се против лица иницијала О.М. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу „Омогућавање уживања опојних дрога“ а да се против лица иницијала К.М. поднесе Захтјев за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја из члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога Републике Српске.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Iseljeni sarajlija 06.04.2020. 14:43
    Samo vi kriminalce krijte iza inicijala...
Повезане вијести
Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву
У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса
Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба
Најчитаније
  • Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде"
    10h 13m
    37
  • Годишњица убиства Зорице Дивчић
    13h 9m
    1
  • "Вукови са Дрине" - најелитнија јединица Војске Републике Српске
    13h 37m
    14
  • Изнуда у Источном Новом Сарајеву, лице оштећено за 350 КМ
    11h 53m
    0
  • Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву
    6h 45m
    0