U m:tel ponudi iPhone 16 – genijalan u svakom pogledu

27.09.2024. 13:05
0
IZVOR: katera.news

Izdržljiv, snažan, ali lagan, s većim ekranima, najtanjim rubovima od bilo kojeg Apple proizvoda, sa dugmetom za brzo pristupanje korisnim funkcijama i velikim skokom u trajanju baterije.

Uz iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max koje od danas možete pronaći u m:tel prodajnim mjestima, očekuju vas unapređene video funkcije, automatsko sumiranje poruka i savršene fotografije zahvaljujući novoj kontroli kamere i ultra širokim kamerama koje omogućavaju još bolji zum. Novi A18 Bionic čip obezbjeđuje brže performanse, značajno povećava trajanje baterije i garantuje sigurnost vaših podataka.

Jedna od najvećih inovacija u ovim telefonima je Apple Intelligence. Ovaj sistem donosi nekoliko naprednih funkcija koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Sistem se prilagođava korisnikovom načinu upotrebe uređaja i aplikacija, a pruža i rezime važnih obavještenja i e-poruka, što je praktično i korisno.

Vaš odabrani iPhone 16 spojite sa Pretplata tarifama i uživajte u neograničenim razgovorima, porukama, bonusima za mobilni internet i revolucionarnim funkcionalnostima koje donose novi Apple uređaji.

Posjetite vama najbližu m:tel poslovnicu i uz novi iPhone 16, surfujte na najboljoj mreži u BiH. Budite dio tehnološke revolucije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kompaniji M:tel uručeno priznanje za najveću ostvarenu dobit u BiH Kompaniji M:tel uručeno priznanje za najveću ostvarenu dobit u BiH
Trivan: Kulturna dominacija Srbije i poslovna dominacija Telekom Srbija grupe u regionu Trivan: Kulturna dominacija Srbije i poslovna dominacija Telekom Srbija grupe u regionu
Budite bezbjedni na netu uz m:tel uslugu Siguran NET Budite bezbjedni na netu uz m:tel uslugu Siguran NET
Najčitanije
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    18h 32m
    2
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    6h 7m
    0
  • Domaći posni brusketi
    6h 40m
    0
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    4h 6m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    1h 58m
    2