Osnovci iz Istočne Ilidže u posjeti Policijskoj stanici Istočna Ilidža (FOTO)

18.11.2021. 18:39
0
IZVOR: Katera

Povodom obilježavanja krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - Svetog Arhangela Mihaila, pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža organizovali su manifestaciju "Dani otvorenih vrata" i ugostili učenike nižih razreda osnovnih škola i mališane iz vrtića s područja ove opštine.

Slika

U posjeti ovoj policijskoj stanici bili su i učenici prvih razreda Osnovne škole "Petar Petrović Njegoš" koji su, prema njihovim riječima, uživali razgledajuću opremu Jedinice žandarmerije, službena vozila i službene pse, a pojedinci su izrazili želju da jednog dana postanu policijski službenici.

Mališanima su na njima prilagodljiv način prezentovana materijalno-tehnička sredstva koja policijski službenici koriste u svom radu.

Slika

- Na obostrano zadovoljstvo mališanima su, na njima prilagodljiv način, prezentovana  materijalno-tehnička sredstva koja policijski službenici koriste u svom radu - rekli su iz Policijske stanice Istočna Ilidža.

Cilj navedene aktivnosti je da djeca steknu povjerenje u policiju i da shvate da je policajac prvi koji je na tu na usluzi da im pomogne i da ih zaštiti.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Uručene nagrade za najuspješnije literarne radove Sokolac: Uručene nagrade za najuspješnije literarne radove
Maturantima po 100 KM od Opštine Istočna Ilidža (FOTO) Maturantima po 100 KM od Opštine Istočna Ilidža (FOTO)
Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO) Film o doktoru Laziću – trajni podsjetnik na hirurga "napaćenog srpskog naroda" (FOTO)
Najčitanije
  • U saobraćajnoj nezgodi na putu Podromanija - Sumbulovac teško povrijeđeno dijete
    9h 49m
    0
  • Sokolac: Uplatio novac, teretno motorno vozilo mu nije isporučeno
    10h 6m
    2
  • Dušanov zakonik danas puni 675 godina
    10h 42m
    4
  • U četvrtak otvaranje Narodnog pozorišta Istočno Sarajevo
    4h 46m
    3
  • Nenad Marinković student generacije sa prosjekom 10,00
    9h 11m
    0