Основци из Источне Илиџе у посјети Полицијској станици Источна Илиџа (ФОТО)

18.11.2021. 18:39
0
ИЗВОР: Катера

Поводом обиљежавања крсне славе Министарства унутрашњих послова Републике Српске - Светог Архангела Михаила, припадници Полицијске станице Источна Илиџа организовали су манифестацију "Дани отворених врата" и угостили ученике нижих разреда основних школа и малишане из вртића с подручја ове општине.

Слика

У посјети овој полицијској станици били су и ученици првих разреда Основне школе "Петар Петровић Његош" који су, према њиховим ријечима, уживали разгледајућу опрему Јединице жандармерије, службена возила и службене псе, а појединци су изразили жељу да једног дана постану полицијски службеници.

Малишанима су на њима прилагодљив начин презентована материјално-техничка средства која полицијски службеници користе у свом раду.

Слика

- На обострано задовољство малишанима су, на њима прилагодљив начин, презентована  материјално-техничка средства која полицијски службеници користе у свом раду - рекли су из Полицијске станице Источна Илиџа.

Циљ наведене активности је да дјеца стекну повјерење у полицију и да схвате да је полицајац први који је на ту на услузи да им помогне и да их заштити.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    14h 52m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    14h 34m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    15h 28m
    7
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    12h 23m
    0
  • Премјештени посмртни остаци Бате Живојиновића из Алеје заслужних грађана
    11h 25m
    0