U ponedjeljak o daljem liječenju Miloša Božovića

02.02.2023. 12:10
1
IZVOR: katera.news

Predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža organizovaće u ponedjeljak, 6. februara, konferenciju za novinare o zdravstvenom stanju i daljem liječenju našeg sugrađanina Miloša Božovića koji je 2014. godine kao golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba „Slavija“ zadobio tešku povredu glave.

Naime, Miloš bi trebalo da ponovo bude operisan u Rusiji, a konferencija za novinare biće održana u 12.00 časova u sali opštine Istočna Ilidža, saopštili su iz Opštinskog Crvenog krsta.

Podsjećamo, Miloš Božović bio je golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba „Slavija“ iz Istočnog Sarajeva, a na utakmici 2014. godine doživio je tešku povredu glave.

Božović je u julu prošle godine bio na liječenju u klinici u Moskvi. Prema ranijim izjavama njegove porodice, pojavila se mogućnost liječenja matičnim ćelijama i ukupan proces liječenja, prema programu ljekara ruske klinike, trebalo bi da traje do dvije godine.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Jo 02.02.2023. 16:03
    Da mu dragi bog pomogne.sa stećom
Povezane vijesti
U avgustu manje krivičnih djela, jedno lice smrtno stradalo U avgustu manje krivičnih djela, jedno lice smrtno stradalo
Babalj: Ćosić i Vujičić da upute javno izvinjenje građanima Istočnog Sarajeva, Srpske i Srbije Babalj: Ćosić i Vujičić da upute javno izvinjenje građanima Istočnog Sarajeva, Srpske i Srbije
U julu smanjen broj krivičnih djela, jedno lice smrtno stradalo U julu smanjen broj krivičnih djela, jedno lice smrtno stradalo
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    15h 22m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    20h 37m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    10h 5m
    3
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    12h 5m
    3
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    18h 23m
    0