U pretresu automobila u Rogoušićima pronađena droga

30.12.2022. 13:25
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, dana 29. 12. 2022. godine oko 22.25 časova u  mjestu Rogoušići u opštini Pale izvršili su kontrolu putničkog automobila „pasat u kojem su se nalazila lica A.H. i A.D. iz Goražda.

Prilikom pretresa automobila kod navedenih lica pronađena je opojna droga različite vrste, a isti su lišeni slobode, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Pronađeno je i oduzeto 30 grama bijele praškaste materije koja asocira na opojnu drogu spid i 27 grama suve zeljaste materije koja asocira na opojnu drogu marihuana.

Nakon dokumentovanja predmeta protiv navedenih će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu
Srpski carinici u plišanom medi našli kilogram droge (FOTO) Srpski carinici u plišanom medi našli kilogram droge (FOTO)
Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode Pretresi u Istočnom Novom Sarajevu, jedno lice lišeno slobode
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    15h 32m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    14h 27m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    9h 15m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    10h 21m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    18h 49m
    0