U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete, povrijeđena cijela porodica

12.12.2023. 19:37
0
IZVOR: srna.rs

Maloljetno dijete iz Gradiške preminulo je u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci od posljedica povreda koje je zadobilo u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u mjestu Crna Rijeka na regionalnom putu Banjaluka - Mrkonjić Grad, rečeno je Srni u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

U nezgodi, koja se dogodila u 13.45 časova učestvovali su putničko motorno vozilo "pežo" kojim je upravljao R.S. /19/ iz Gradiške i teretno motorno vozilo "skanija" za čijim upravljačem je bio državljanin Sjeverne Makedonije N.M. /55/.

Tjelesne povrede zadobio je vozač "pežoa", njegova supruga i četvoro maloljetne djece, od kojih je jedno dijete preminulo od posljedica nezgode u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaptva Banjaluka Miroslav Kotur, zajedno sa policijskim skužbenicima Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Tužilac je izdao naredbu da se preduzmu sve mjere na utvrđivanju okolnosti ove saobraćajne nezgode, a biće naređena i obdukcija tijela djeteta, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Na putevima u BiH lani poginulo 255 lica Na putevima u BiH lani poginulo 255 lica
U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac U saobraćajnoj nesreći u Vlasenici smrtno stradao muškarac
Mjere zabrane osumnjičenoj za izazivanje saobraćajne nesreće Mjere zabrane osumnjičenoj za izazivanje saobraćajne nesreće
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    1h 27m
    4
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    19h 8m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    16h 7m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    17h 19m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    16h 13m
    0