U Sokocu održan mjuzikl "Nedovršena predstava"

07.02.2020. 21:29
0
IZVOR: Katera

U  organizaciji plesnog kluba "Nika" danas je u osnovnoj školi Sokolac održan mjuzikl "Nedovršena predstava" koji govori o internet nasilju na društvenoj mreži "Instagram" kroz ples i forum teatar.

Današnja predstava bila je fokusirana na internet nasilje koje je u današnje vrijeme poseban vid vršnjačkog nasilja.

-Naučno je dokazano da povećanje emocionalne pismenosti kod djece smanjuje vršnjačko nasilje, te smo sa djecom radili na osnovnim životnim emocijama- izjavila je predsjednica plesnog kluba "Nika" Jovana Vujičić.

Ovom predstavom završen je sedmomjesečni projekat "Mjuzikl osjećanja" koji je organizovao plesni klub "Nika" iz Sokoca u saradnji sa "Forum teatrom" iz Istočnog Sarajeva.

 

Dobar rad plesnog kluba "Nika" potvrđuje i činjenica da će član ovog kluba Anđela Simić predstavljati grad Istočno Sarajevo na manifestaciji "Ritam Evrope" koja će se održati krajem maja ove godine.

Komentari 0
Povezane vijesti
U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi U akciji u Sokocu prikupljeno 60 jedinica krvi
Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    7h 7m
    0
  • Slani mafini
    16h 28m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    18h 23m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    16h 17m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    10h 46m
    3