U Srbiji vlada nestašica ventilatora

16.07.2024. 20:09
0
IZVOR: nezavisne.com

Ekstremno visoke temperature koje su okovale Srbiju i Balkan, dovele su do toga da više ni ventilator ne može da se nađe u radnjama.

Temperature su na vrhuncu, a potražnja za ovim električnim uređajima za rashlađivanje naglo je porasla, te se tako od subote ne mogu pronaći ni na jednoj polici u prodavnicama bijele tehnike.

Požalila se jedna nezadovoljna Novosađanka koja je istakla da u prodavnicama nije moguće izvršiti porudžbinu iz drugih gradova Srbije, jer je ista situacija, piše portal "Ns uživo".

- Kako su mi rekli, ventilatora je bilo do subote. Čula sam da je u jednoj od prodavnica čak došlo i do fizičkog obračuna, a kažu da se nove zalihe očekuje tek za 15 dana - rekla je za "Telegraf" sugrađanka Novog Sada, prenosi "Telegraf".

Osim redovne prodaje, postoje i sajtovi na kojima trenutno najtraženiji proizvod u zemlji može da se nađe, i to polovan, u cjenovnom rangu od 6.000 do nevjerovatnih 16.000 dinara!

I u kineskim radnjama ista je situacija, samo u jednom lokalu u Beogradu za jedan dan prodato je 50 komada!

Komentari 0
Povezane vijesti
Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati Groblje kućnih ljubimaca u Beogradu funkcioniše po strogim pravilima - šta treba znati
Majdov suspendovan na pet mjeseci jer se prekrstio Majdov suspendovan na pet mjeseci jer se prekrstio
Sveštenik Gojko iz Prnjavora iz Austrije sa četvoro djece preselio se na jug Srbije Sveštenik Gojko iz Prnjavora iz Austrije sa četvoro djece preselio se na jug Srbije
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    10h 58m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 40m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 8m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 29m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 38m
    0