У Србији влада несташица вентилатора

16.07.2024. 20:09
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Екстремно високе температуре које су оковале Србију и Балкан, довеле су до тога да више ни вентилатор не може да се нађе у радњама.

Температуре су на врхунцу, а потражња за овим електричним уређајима за расхлађивање нагло је порасла, те се тако од суботе не могу пронаћи ни на једној полици у продавницама бијеле технике.

Пожалила се једна незадовољна Новосађанка која је истакла да у продавницама није могуће извршити поруџбину из других градова Србије, јер је иста ситуација, пише портал "Нс уживо".

- Како су ми рекли, вентилатора је било до суботе. Чула сам да је у једној од продавница чак дошло и до физичког обрачуна, а кажу да се нове залихе очекује тек за 15 дана - рекла је за "Телеграф" суграђанка Новог Сада, преноси "Телеграф".

Осим редовне продаје, постоје и сајтови на којима тренутно најтраженији производ у земљи може да се нађе, и то полован, у цјеновном рангу од 6.000 до невјероватних 16.000 динара!

И у кинеским радњама иста је ситуација, само у једном локалу у Београду за један дан продато је 50 комада!

Коментари 0
Повезане вијести
Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати Гробље кућних љубимаца у Београду функционише по строгим правилима - шта треба знати
Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио Мајдов суспендован на пет мјесеци јер се прекрстио
Свештеник Гојко из Прњавора из Аустрије са четворо дјеце преселио се на југ Србије Свештеник Гојко из Прњавора из Аустрије са четворо дјеце преселио се на југ Србије
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 9m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 51m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 19m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 40m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 49m
    0