U srijedu promocija knjige "Razmislite dok još nije kasno"

22.02.2021. 10:36
0
IZVOR: Katera

Matična biblioteka Istočno Sarajevo u srijedu, 24. februara, u 18.00 časova organizuje promociju knjige "Razmislite dok još nije kasno".

O knjizi i temama koje knjiga obrađuje govoriće akademik Ljubiša S. Stojmirović, dr Stojan Stojmirović, msc Dejan Banjak i Dragan Aćimović.

- “Razmislite dok još nije kasno”, naslov je kao i mnogi u ovom našem vremenu punom događaja koji nas ponekad iznenade, a nekad samo potvrde skrivene strahove u nama.U ovoj uzburkanoj stvarnosti dramatični događaji ređaju se jedan za drugim, bez upozorenja, naizgled bez uzroka i bez posljedica - navodi se u saopštenju.

Promocija će se održati u sali Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    19h 18m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    20h 51m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    17h 17m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    19h 30m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    9h 59m
    3